Plastic card printer aanschaffen?

Wat is een plastic card printer?

Met een plastic card printer kunt u gemakkelijk uw eigen plastic passen uitgeven. Met deze apparatuur kunnen plastic kaarten ter grootte van een bankpas worden voorzien van visuele informatie (namen, nummering, foto’s, etc.) en informatie in elektronische vorm (laden van contact/contactloze chips en magneetstrip). Zowel voor kleinere als hele grote oplages en voor alle toepassingen biedt Multi-Post u een oplossing!
 

Toepassingen voor een plastic card printer

De toepassingen voor een plastic card printer zijn zeer divers. Belangrijke voorbeelden zijn:

Bankkaarten
• GSM en prepaidkaarten;
• Zorgverzekeringsbewijzen;
• Toegangs-, klanten- en ledenpassen;

Overheidsdocumenten (ID-kaarten);
OV-chipkaarten.

 

Exclusieve distributeur Datacard plastic card printers

Multi-Post is al sinds 1996 exclusief distributeur van Datacard plastic card printers voor de Benelux. Vanuit Datacard is Multi-Post aangesteld voor de levering en het onderhoud in de Benelux en op de Nederlandse Antillen.


Bestel uw plastic card printer direct in onze Datacard webshop

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij speciaal voor onze Datacard printers en toebehoren een webshop voor u ingericht. Hier kunt u al onze plastic card printers bekijken en direct bestellen.

  •  
Wij staan voor u klaar +31 (0)78-6548203

Bel ons vandaag nog op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Ondersteuning en service

Ondersteuning en service

Voor het onderhoud van alle apparatuur en software staat een professionele servicedienst voor u klaar. Tevens beschikken wij over een telefonische helpdesk met deskundige medewerkers voor al uw vragen en directe ondersteuning op afstand.

Officieel Datacard™ distributeur

Officieel Datacard distributeur

Multi-Post is sinds 1996 officieel distributeur voor plastickaart apparatuur van het Amerikaanse bedrijf Datacard. Vanuit Datacard is Multi-Post aangesteld voor de levering en het onderhoud in de Benelux en op de Nederlandse Antillen.

Datacard: één van de grondleggers van plastickaart apparatuur

Datacard heeft inmiddels ruim 40 jaar ervaring op het gebied van plastickaart apparatuur, met vertegenwoordigingen in 120 landen en een wereldwijd marktaandeel dat als leidend mag worden aangemerkt. Het bedrijf kan als de drijvende kracht achter zeer veel belangrijke plastickaart projecten genoemd worden. Ruim 40 jaar geleden maakte Datacard de grootschalige uitgifte van creditcards mogelijk door de ontwikkeling van industriële personaliseringsmachines.

Momenteel ontwikkelt Datacard nog steeds allerhande toepassingen op het gebied van smartcards, biometrie, lasergravering en andere geavanceerde technieken, waarmee identificatie via een plastickaart in de toekomst nog zekerder, gemakkelijker en economischer wordt.