ACR100 SIM flash: smartcard reader en data opslag

1 apparaat, 2 functies

Naast de functie van smartcard reader heeft de ACR100 SIMFlash ook een ingebouwde 1-GB flash-geheugen. Ontworpen voor zowel de plug-in (SIM-formaat) smartcards als voor data opslag, is deze kaartlezer ideaal voor GSM-oplossingen, zoals GSM-management-software en VoIP-toepassingen. Tevens voor elektronische betaalsystemen, e-commerce, thuisbankieren, transport toegang en toegang tot de computer en het computernetwerk.ACR100-SIM-Flash

Smartcard reader voor security gerelateerde toepassingen

De ACR100 SIMFlash is een betrouwbare en kosteneffectieve smartcard reader voor security-gerelateerde toepassingen. Het is een full-speed USB-plug-in kaartlezer en met de gekoppelde massaopslag kunt u meer doen dan alleen een back-up en het beheer van uw SIM-kaart gegevens op de PC. Het ondersteunt de meeste geheugenkaarten, MCU kaarten met T = 0 en T = 1 protocols, en GSM-kaarten voldoen ook.

Ja ik wil graag meer informatie over de ACR100SIM flash

Opslag van uw data op de ACR100 SIM flasc smartcard reader

De ACR100 SIMFlash is ook een apparaat voor massa opslag. Als zeer draagbaar - met een afmeting van 77 mm x 23 mm x 10 mm - maakt het een perfecte metgezel waar je ook bent. Daarbij is er geen behoefte aan een extra kabel of voeding.

Meer informatie?

Vraag meteen informatie aan via Contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op via 078-654 82 17.