Uw seizoenkaart of clubkaart uitgeven?

Snel, gemakkelijk en zeer goedkoop uw seizoen- of clubkaart uitgeven? Dat kan nu heel eenvoudig bij Multi-Post. Multi-Post is al sinds jaar en dag de specialist op het gebied van plastickaart personalisatie. We zetten de voordelen nog even voor u op een rijtje:

Voordelen

  • Goedkoop: altijd goedkoper dan uw huidige kaartleverancier!
  • Gemakkelijk: u levert de data aan, wij verzorgen de rest
  • Snel: levering binnen enkele dagen mogelijk
  • Maatwerk: de kaarten worden volledig volgens uw wensen gemaakt
  • Jarenlange ervaring: sinds 1996 zijn wij dé specialist op het gebied van plastickaart toepassingen
 

Customize uw seizoenkaarten

Multi-Post biedt u de mogelijkheid om uw seizoenkaarten en/of clubkaarten volledig naar uw eigen wensen te maken. Zo ontwerpt u de kaart die past bij uw voetbalclub. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Uitbesteden van uw gehele seizoenkaartproject

Wij personaliseren en leveren niet alleen uw seizoenkaart of clubcard, maar kunnen ook het gehele kaartproject voor u uitvoeren. Van het advies bij de implementatie tot aan de verwerking van de pas op een brief en de distributie naar de eindgebruiker. Zelfs het volledige kaartbeheer kunnen wij voor u uitvoeren.


 

Mutaties in eigen beheer op uw (bestaande) card printer

Alle mutaties kunt u, indien gewenst, in eigen beheer (blijven) doen. Op uw huidige card printer of op één van onze Datacard plastic card printers. Te bekijken en/of direct te bestellen in onze Datacardshop. Zo biedt Multi-Post u altijd een totaaloplossing!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitgeven van seizoenkaarten en/of clubkaarten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via contact of telefonisch via 078-6 54 82 17.