Plastickaarten recyclen of vernietigen

Multi-Post is al jarenlang gespecialiseerd in de productie en levering van hoge kwaliteit plastic kaarten. Kaarten met of zonder magneetstrip, barcode of chip. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, bieden we nu ook het recyclen en/of vernietigen van uw passen aan. 

Voordelen van het recyclen/vernietigen van passen

Uiteraard levert het uitbesteden van het recyclen of vernietigen van passen voordelen voor u op. Hieronder een aantal voordelen voor u als uitgever van passen:

 • Bijdragen aan een beter milieu.
  Bij recyclen krijgen de passen een nieuwe bestemming. Het PVC wordt hergebruikt en dit helpt mee aan een beter milieu.
 • Beveiliging gevoelige informatie.
  Bij het vernietigen van uw passen, kunt u er zeker van zijn, dat gevoelige informatie op een beveiligde manier vernietigd wordt en nooit in verkeerde handen kan vallen.


Wat uw voorkeur ook heeft: recyclen of vernietigen.  Multi-Post  biedt u altijd de juiste oplossing!

 

Andere aanverwante diensten zijn:

 

Hoe werkt het recyclen/vernietigen van uw plastic kaarten?

U kunt de te recyclen passen inleveren bij ons. De passen zonder techniek (magneetstrip/chip) worden vervolgens omgesmolten en gerecycled door onze leverancier. Eventueel kunt u ervoor kiezen om de passen eerst door ons te laten shredderen alvorens deze om te smelten. Voorbeelden waarbij recyclen een goede optie is:  

 • Ongebruikte / niet uitgegeven (leden)passen
 • (Bezoekers)passen op naam/datum


Toepassingsgebieden voor  het vernietigen van plastic kaarten

Zowel passen met als zonder techniek, kunt u door ons op een discrete manier laten vernietigen. Voorbeelden waarbij vernietigen een goede optie is:

 • Company cards met persoonsgegevens en chip
 • Klantenkaarten met een magneetstrip en privileges
 • Toegangspassen met RFID-chip
 • Kaarten zonder techniek (chip/magneetstrip) met gevoelige (persoons)informatie.


Uitbesteden van uw gehele kaartproject

Wij personaliseren en leveren niet alleen uw plastic kaart, maar kunnen ook het gehele kaartproject voor u uitvoeren. Van het advies bij de implementatie tot aan de verwerking van de pas op een brief en de distributie naar de eindgebruiker. Zelfs het volledige kaartbeheer kunnen wij voor u uitvoeren.