Plastickaart personalisatie

Multi-Post is al jarenlang gespecialiseerd in de personalisatie en levering van hoge kwaliteit plastic kaarten. In zowel kleine als (hele) grote oplages en voor alle toepassingsgebieden. Kaarten met of zonder magneetstrip, barcode of chip. Wij bieden u altijd de juiste oplossing!Plastickaart personalisatie

Wat is plastickaart personalisatie?

De personalisatie van plastickaarten (pasjes) kan op verschillende manieren gedaan worden. Door het personaliseren van een plastic  kaart, kan deze uniek en persoonsgebonden worden. Er zijn twee soorten personalisatie mogelijk: visuele en non-visuele personalisatie.

Visuele personalisatie

Visuele personalisatie wordt gedaan door zichtbare componenten (tekst, foto’s en/of barcodes) aan te brengen op de plastickaart. Mogelijkheden om dit te realiseren zijn: thermisch printen (monochroom of full color) of embosseren.

Elektronische personalisatie

De non-visuele personalisatie, ook wel elektronische personalisatie genoemd, is mogelijk  middels het coderen van een chip (contact/contactloze of hybride ) of magneetstrip. Door data weg te schrijven in een chip of magneetstrip, is het mogelijk  om de kaart geschikt te maken voor diverse diensten en toepassingen, zoals:

  • Fysieke toegang,
  • Logische toegang (PKI),
  • Klanten-/ledensystemen.
     

Lees ook de case van Stichting Vamex.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag een vrijblijvend advies voor uw plastickaart toepassing? Laat één van onze plastickaart specialisten dan contact met u opnemen.

  

Uitbesteden van uw gehele kaartproject

Wij personaliseren en leveren niet alleen uw plastickaart, maar kunnen ook het gehele kaartproject voor u uitvoeren. Van het advies bij de implementatie tot aan de verwerking van de pas op een brief en de distributie naar de eindgebruiker. Zelfs het volledige kaartbeheer kunnen wij voor u uitvoeren.