Pin-mailer - voor het veilig versturen van uw pincode

Multi-Post is al jarenlang gespecialiseerd in de productie, personalisatie en levering van hoge kwaliteit plastic kaarten. In zowel kleine als (hele) grote oplages en voor alle toepassingsgebieden. Naast het leveren en uitgeven van allerhande passen, bieden wij u aanverwante diensten aan, zoals het versturen van een bijbehorende pin-mailer.

Wat is een pin-mailer?

Een pin-mailer is een brief,  waarop één of meerdere unieke code(s) staan.  Codes, die u op de brief kunt laten printen zijn:

  • Een unieke pincode; voor het gebruik van uw pas
  • Een PUK-code; voor het deblokkeren van uw pas
  • Een intrekkingscode;  voor het intrekken van uw de pas


Deze code(s) worden gebruikt om fraude met uw chipkaart / kaart met magneetstrip te voorkomen. De pincode zult u bijvoorbeeld bij ieder gebruik van de pas in moeten voeren anders werkt de pas niet.

Wilt u graag een vrijblijvend advies van één van onze specialisten op het gebied van plastickaart toepassingen?

Pin mailer brief voorbeeld


Waarvoor gebruikt u een pin-mailer?

Een pin-mailer is in te zetten als u chipkaarten of magneetkaarten uit wilt geven en misbruik hiervan extra wilt beveiligen. Voorbeelden van plastic kaarten waar een pin-mailer met code(s) uitgestuurd kan worden:

  • Company card
  • Tankpas
  • Betaalpas


Uitbesteden van uw gehele kaartproject

Wij personaliseren en leveren niet alleen uw plastic kaart, maar kunnen ook het gehele kaartproject voor u uitvoeren. Van het advies bij de implementatie tot aan de verwerking van de pas op een brief en de distributie naar de eindgebruiker. Zelfs het volledige kaartbeheer alsmede het recyclen en/of vernietigen van uw passen kunnen wij voor u uitvoeren.