Kaartbeheer en Multi-Post Beheer Applicatie (MBA)

Multi-Post is al jarenlang gespecialiseerd in de productie, personalisatie en levering van hoge kwaliteit plastic kaarten. Naast het leveren van deze passen, bieden wij u aanverwante diensten aan. Met deze aanverwante diensten krijgt u, middels MBA meer inzicht in de status van uw orders en kunt u het beheer van uw (bedrijfs-)pas uit handen geven.

Kaartbeheer

Deze dienstverlening is van groot belang bij de toepassing van bedrijfspassen (toegang- en/of beveiligingspassen). Bij kaartbeheer kan het beheer van uw bedrijfspas geheel of gedeeltelijk worden ondergebracht. De Multi-Post helpdesk met gespecialiseerde medewerkers maakt onderdeel uit van deze dienstverlening.

Multi-Post Beheer Applicatie (MBA)
Sinds de Multi-Post Beheer Applicatie (MBA) operationeel is, maken onze klanten er graag gebruik van. Deze applicatie is een proactieve webapplicatie voor o.a. voorraadbeheer. MBA vormt een integraal onderdeel van ons ISO- gecertificeerde managementsysteem, waarbij alle gegevens zoals opdrachten, producten en productieprocessen worden bijgehouden. Opdrachtgevers kunnen gebruikersrechten verkrijgen en worden via MBA proactief op de hoogte gehouden van belangrijke procesinformatie.

Multi-Post Beheer Applicatie (MBA)

Deze applicatie is een proactieve webapplicatie voor o.a. voorraadbeheer. MBA vormt een integraal onderdeel van ons ISO- gecertificeerde managementsysteem, waarbij alle gegevens zoals opdrachten, producten en productieprocessen worden bijgehouden. Opdrachtgevers kunnen gebruikersrechten verkrijgen en worden via MBA proactief op de hoogte gehouden van belangrijke procesinformatie.
Direct inloggen in MBA 

Wilt u graag een vrijblijvend advies van één van onze specialisten op het gebied van plastickaart toepassingen?

Kaartbeheer medewerker
Andere aanverwante diensten in het kort

Plastickaart consultancy:
consultancy voor complexe plastickaart projecten. 
Dataverwerking:
verwerking van aangeleverde bestanden t.b.v. personalisatie.  
Recyclen of vernietigen:
een milieuvriendelijke manier om uw gebruikte plastic passen te recyclen en/of vernietigen.  
Pin-mailer:
een brief voor het veilig versturen van een pincode.

Uitbesteden van uw gehele kaartproject

Wij personaliseren en leveren niet alleen uw plastic kaart, maar kunnen ook het gehele kaartproject voor u uitvoeren. Van het advies bij de implementatie tot aan de verwerking van de pas op een brief en de distributie naar de eindgebruiker. Zelfs het volledige kaartbeheer alsmede het recyclen en/of vernietigen van uw passen kunnen wij voor u uitvoeren.