Deltacard is voortaan Multi-Post

Deltacard is voortaan onderdeel van Multi-Post Services BV. Lees hier de meest gestelde vragen van onze klanten over de gevolgen van de integratie.

Veelgestelde vragen integratie Deltacard en Multi-Post

Waarom doe ik vanaf nu zaken met Multi-Post in plaats van met Deltacard?
Na de overname  in januari 2015 door de Multi-Post Groep, wordt Deltacard BV per 1 juli volledig onderdeel van Multi-Post Services BV. Om u optimaal te kunnen laten profiteren van alle voordelen die Multi-Post biedt, is deze verdere integratie noodzakelijk.

Wat zijn de veranderingen voor mij als Deltacard klant?
De bedrijfsnaam Deltacard zal verdwijnen en worden gewijzigd in Multi-Post Services B.V.. Binnen deze BV valt Deltacard onder de Afdeling Card Services.
Wij zijn inmiddels verhuisd naar Dordrecht en vanaf 1 juli 2015 zullen wij al onze correspondentie voortaan uit naam van Multi-Post verzenden (facturen, brieven, e-mails, etc.).

Verder verandert er voor u vrijwel niets.
Ook onze filosofie blijft ongewijzigd: kwaliteit, flexibiliteit en service blijven ook onder de Multi-Post paraplu hoog in het vaandel staan!

Wat zijn de voordelen van de verandering?
Door de integratie van Deltacard en Multi-Post komen voor u nieuwe mogelijkheden en diensten beschikbaar.

Grotere productiecapaciteit
Op onze locatie in Dordrecht beschikken wij over een grotere productiecapaciteit en kunnen  wij ook hoge volumes in zeer korte tijd verwerken;

Uitgebreider dienstenportfolio
Multi-Post beschikt als totaaloplosser voor print, mail en plastic kaarten over een zeer uitgebreid diensten- en productenportfolio.
 
Gecertificeerde productieomgeving
We kunnen in Dordrecht kaarten produceren binnen een gecertificeerde omgeving. Multi-Post  beschikt met haar afdeling (Card) Services over diverse certificeringen (ETSI, ISO27001 en ISO9001). Hierdoor bent u als klant nog meer gegarandeerd van kwaliteit en continuïteit.

Co2 Neutraal printen
Alle printwerkzaamheden gebeuren bij Multi-Post Co2 Neutraal . Multi-Post compenseert de Co2 uitstoot.

Krijg ik een ander contactpersoon bij Multi-Post?
Nee, uw gebruikelijke contactpersonen blijven dezelfde. U kunt uw contactpersoon bereiken op zijn of haar (ongewijzigde) mobiele telefoonnummer. Het e-mailadres verandert wel en eindigt voortaan op @multipost.com in plaats van @deltacard.nl.

Waar vind ik meer informatie over de Plastickaart dienstverlening van Multi-Post?
Op de website van Multi-Post vindt u alle belangrijke informatie over plastickaart dienstverlening onder Plastickaart services, zoals voorbeelden van toepassingsgebieden, personalisatie, en de aanverwante diensten bij plastickaart dienstverlening.

Waarvoor kan ik nog meer terecht bij Multi-Post?
Behalve de plastickaart dienstverlening, biedt Multi-Post u een breed scala aan producten en diensten op het gebied van Print, Mail en Plastickaart oplossingen. Wilt u meer informatie, kijk dan op onze homepage om te zien welke oplossingen wij u te bieden hebben. Vanaf hier navigeert u heel gemakkelijk naar al onze activiteiten en oplossingen.

En als ik verder nog vragen heb?
Mocht uw vraag er niet bij staan en u heeft nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Of laat het ons weten als u een afspraak wilt maken voor een rondleiding om alle facetten van de Multi-Post Groep te komen bekijken:
tel. +31 78 6 54 82 17 of mail: elly.ter.haar@multipost.com.
Wij verwelkomen u graag op onze nieuwe locatie in Dordrecht!