Consultancy en dataverwerking bij plastickaart personalisatie

Multi-Post is al jarenlang gespecialiseerd in de productie, personalisatie en levering van hoge kwaliteit plastic kaarten. In zowel kleine als (hele) grote oplages en voor alle toepassingsgebieden. Naast het leveren van deze passen, bieden wij u aanverwante diensten aan. Met deze aanverwante diensten worden de meest gecompliceerde projecten mogelijk.

Consultancy

Daar plastickaart projecten steeds gecompliceerder en technischer worden, hebben wij een consultancy dienst ontwikkeld. Onze ervaren medewerkers gaan met u op zoek naar een passende oplossing en geven u graag een vrijblijvend advies over de aanpak van uw plastickaart project. Wij kunnen u ondersteunen bij complexe projecten op het gebied van fysieke en logische beveiliging.

Dataverwerking

Voor de personalisatie van de kaarten hebben wij deskundige en ervaren medewerkers in dienst voor dataverwerking. De dataverwerking is nodig om de gegevens te verwerken tot een hoogwaardig eindproduct. Met onze software kunnen alle mogelijke vormen data gelezen en bewerkt worden. Uiteraard worden uw gegevens beveiligd op het hoogste niveau volgens de normen van ISO 9001.

Andere aanverwante diensten in het kort

Wilt u graag een vrijblijvend advies van één van onze specialisten op het gebied van plastickaart toepassingen?


Uitbesteden van uw gehele kaartproject

Wij personaliseren en leveren niet alleen uw plastic kaart, maar kunnen ook het gehele kaartproject voor u uitvoeren. Van het advies bij de implementatie tot aan de verwerking van de pas op een brief en de distributie naar de eindgebruiker. Zelfs het volledige kaartbeheer alsmede het recyclen en/of vernietigen van uw passen kunnen wij voor u uitvoeren.