Chipkaarten
Met chipkaarten kunt u personaliseren door het coderen van de chip. Een voordeel hiervan is dat de gegevens beveiligd in de chip opgeslagen worden en dat er voor elke project een chipkaart is. Door personalisatie van een plastic card wordt deze uniek en persoonsgebonden.

Chipkaarten en-/of smartcards

Een chipkaart /smartcard is een plastic  kaart voorzien van een (contact of contactloze) geheugenchip. Hier kan informatie op gezet worden. De chipkaart /smartcard kent  velen mogelijkheden en toepassingen.  Van eenvoudig tot zeer complex, Multi-Post  biedt u altijd de juiste oplossing!

Toepassingsgebieden chipkaarten  / smartcards

De toepassingen voor chipkaarten zijn legio. De door ons geproduceerde OV-chipkaart van de NS is een bekend  voorbeeld. Overige toepassingen zijn: 

  • Toegangspassen voor computers/netwerken  d.m.v.
    certificaten (PKI) op  de chip van de pas
  • Toegangspassen voor gebouwen
  • (Bedrijfs) ID-kaarten en legitimatiebewijzen
  • Betaalpassen in een bedrijfs/schoolrestaurant
  • Betaalpassen in het openbaar vervoer (OV-chipkaart)

Wat de toepassing  ook  is, Multi-Post biedt u altijd de juiste oplossing .

Wilt u graag een vrijblijvend advies van één van onze specialisten op het gebied van plastickaart toepassingen?

Sample Chipkaart

Bekijk ook onze soorten chipkaarten:

De belangrijkste chipkaarten binnen onze dienstverlening zijn:


Smartcard readers / kaartlezers

PKI certificaten: de digitale sleutel op uw chipkaart
Via de contact chip is het ook mogelijk een PKI certificaat in de chip te plaatsen. Dit certificaat werkt eigenlijk als een digitale sleutel waarmee de houder van de pas toegang kan krijgen tot netwerken en/of apparatuur.
Uitbesteden van uw gehele kaartproject
Wij personaliseren en leveren niet alleen uw plastickaart, maar kunnen ook het gehele kaartproject voor u uitvoeren. Van het advies bij de implementatie tot aan de verwerking van de pas op een brief en de distributie naar de eindgebruiker.  Zelfs het volledige kaartbeheer kunnen wij voor u uitvoeren. Om u een impressie te geven van onze kaartprojecten: Wij zijn trots om deze bedrijven tot onze klanten te mogen rekenen:

Uitbesteden van uw gehele kaartproject

Wij personaliseren en leveren niet alleen uw plastickaart, maar kunnen ook het gehele kaartproject voor u uitvoeren. Van het advies bij de implementatie tot aan de verwerking van de pas op een brief en de distributie naar de eindgebruiker.  Zelfs het volledige kaartbeheer kunnen wij voor u uitvoeren.