Home » Plastic Card Solutions » Plastic card productie

Plastic Card productie

Multi-Post is al jarenlang gespecialiseerd in de productie en levering van plastickaarten in elke gewenst soort en oplage.

  • Jarenlange ervaring in totaaloplossingen

  • Van ontwerp tot levering bij de klant

  • Ons flexibele team helpt u graag bij het maken van de beste keuze

Multi-Post is al jarenlang gespecialiseerd in de productie en levering van plastickaarten in elke gewenst soort en oplage.

  •  Jarenlange ervaring in totaaloplossingen

  •  Van ontwerp tot levering bij de klant

  • Ons flexibele team helpt u graag bij het maken van de beste keuze

Plastickaarten

Multi-Post is uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke leveranciers van plastickaarten en aanverwante producten. Bij ons vind je alles onder één dak! Plastickaarten in alle verschijningsvormen, blanco of bedrukt, met of zonder magneetstrip, barcode of chip en met of zonder techniek. Of het nu gaat om een ledenpas, een klantenkaart of een PKI Chipkaart, wij leveren ISO gecertificeerde plastickaarten van absolute topkwaliteit tegen de best mogelijke voorwaarden!

Bio plastickaarten

Plastic cards uitgeven op een milieuvriendelijke manier is bij ons natuurlijk ook mogelijk. Het uiterlijk en de kwaliteit zijn gelijk, het verschil bij Bio PVC kaarten zit hem in de afbreekbaarheid. Bio PVC breekt in maximaal 3 jaar af als de card in water, compost of in de grond terecht komt. De gebruiker van de plastickaart merkt geen verschil maar het milieu wordt toch gespaard! Deze passen hebben bij normaal gebruik een net zo lange levensduur als “gewone” PVC passen en zijn met name geschikt voor toepassingen zonder intelligentie. (klantkaart, bezoekerspas, etc)

Chipkaarten en Smartcards

Deze plastickaarten zijn voorzien van een chip, waar informatie op gezet kan worden. Deze “slimme” kaarten bieden vele mogelijkheden. Hierbij kun je denken aan toegang, ID, betalingen en vervoer. Van eenvoudig tot complex, contact of contactloos, Multi-Post biedt altijd de juiste oplossing. Data wordt bij ons verwerkt op het hoogste beveiligingsniveau en uiteraard conform de wet AVG. Een veilig gevoel.

Even kennismaken?

Meer weten over Plastic Card Solutions?
Onze adviseurs staan je graag te woord!

Elly ter Haar

Sales Manager Cards

Michael Tappij Gielen

Card Consultant | Director

Francis van Antwerpen

Commerciële Binnendienst Card Services

Fleur Hendrickx

Manager Productie Card Services