WINTERACTIE: Gaat u gratis naar de Winter Efteling met Multi-Post?

2 december 2010 - Bent u in de kerstvakantie vrij en heeft u nog niks te doen? Ga dan gratis met gezin, familie of vrienden een dagje naar de Winter Efteling. Ter ere van ons 25 jarig jubileum, bieden wij u bij aankoop van een MPM couverteermachine of Astrojet adresseerprinter in de maand december 2010, gratis 4 kaarten voor de Winter Efteling. Lees verder voor de spelregels en onze voorwaarden .

Voorwaarden van deze actie
Uiteraard is iedereen welkom om mee te doen aan deze leuke winteractie, echter er zijn 2 voorwaarden waaraan voldaan moet worden:
1.  Een MPM couverteermachine of Astrojet adresseerprinter aanschaffen in december 2010
EN

2. Een onderhoudsabonnement hierbij afsluiten
= gratis 4 kaarten voor de Winter Efteling

Het lijkt heel simpel en dat is het ook.

De Winter Efteling

Tijdens de Winter Efteling kunt u genieten van alle binnen attracties die de Winter Efteling biedt, maar er zijn ook een groot aantal buitenattracties open. Ga bijvoorbeeld wandelen door het Sprookjesbos of een ritje maken op de Stoomcarrousel of op de Stoomtrein, schaatsen op de ijsbaan van wel 1200 m2 groot of naar het sprookjesachtige Kinder Winter Wonderland.
Verder kunt u genieten op een langlaufbaan of van de show van Tuimelaer. En ook is er een TitaTover Disco en een optreden van gospelkoor ‘De Lichtpuntjes’ die warme soulklanken laat horen tijdens de kou. *Deze actie is alleen geldig bij order in de maand december 2010 en geldt niet in combinatie met andere acties.

Reageren op deze actie?

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze winteractie, neem dan contact met ons op via ons Contactformulier of via e-mail: sales@multipost.com  o.v.v. Winteractie.
Telefonisch reageren kan uiteraard ook via:  078-6548222.