SmartTrade: de inruilactie van het jaar voor de plastickaart printer!*

2 december 2010 - Vanaf heden t/m 20 maart 2011 geven wij grootse kortingen, die op kunnen lopen tot € 1300,- bij de aanschaf van een nieuwe plastickaart printer van Datacard, waarbij u uw oude pasjes printer kan inleveren. Lees verder voor de voorwaarden.

*Niet i.c.m. andere acties.
Voorwaarden en spelregels van deze actie
Uiteraard is het voor iedereen mogelijk om mee te doen aan deze actie! De voorwaarden zijn simpel:
1: - Een oude plastickaart printer inleveren;
EN

2: Een nieuwe plastickaart printer aanschaffen.

Het lijkt heel simpel en dat is het ook. Wat betreft de ingeleverde plastickaart printer zijn er weinig haken en ogen: merk, type of leeftijd van het apparaat speelt hierbij geen rol zolang u het apparaat inlevert bij ons.

Welke producten doen mee

Binnen de korting vallen een aantal verschillende  plastickaart printers, waaronder printers van zowel de CP-lijn als de SP-lijn. Bij beide soorten plastickaart printers zijn er fikse kortingen, die afhankelijk van het aankoopproduct, kunnen oplopen tot € 1300,-  korting.

Datacard plastickaart printer: het printen van plastickaarten met hoogwaardige kwaliteit

Multi-Post is officieel distributeur van Datacard apparatuur. Met deze apparatuur is het printen en coderen van plastickaarten gemakkelijk en snel te realiseren. Door de inmiddels 40 jaar ervaring van Datacard, staat het bedrijf voor ervaring en hoogwaardige kwaliteit. Met de apparatuur is het gemakkelijk plastickaarten te printen, coderen en lamineren.

Reageren op deze actie?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de SmartTrade, neem dan contact met ons op via ons Contactformulier of e-mail: sales@multipost.com  o.v.v. SmartTrade. Telefonisch reageren kan uiteraard ook via:  078-6548222.