Introductie Datacard SD260 op de Grafische Vakbeurs

26 januari 2011 - Van 1 t/m 3 februari 2011 was Multi-Post  aanwezig zijn op de Grafische Vakbeurs in Gorinchem. Niet alleen de postverwerkende apparatuur was te zien , maar ook de nieuwste Datacard plastickaart printer: de SD260. Lees verder over deze nieuwe printer.

Introductie van de Datacard SD260 Datacard SD260 kaartprinter

Tijdens de Grafische Vakbeurs heeft Multi-Post de nieuwste plastickaart printer van Datacard geintroduceerd op de Nederlandse markt. Deze vernieuwde printer bevat de laatste technieken op het gebied van plastickaart personalisatie en heeft een vernieuwde compacte vorm waardoor het gemakkelijk op een balie of bureau geplaatst kan worden.

Door middel van TrueMatch™ zorgt de printer voor een levensechte afbeeldingen. Ook de productiviteit van de printer is sterk verbeterd.  Nu tot 33% sneller dan de concurrentie, waardoor u uw efficiency direct verhoogt. Wilt u alvast een kijkje nemen, klik dan hier  om de printer te bekijken.

Vanaf € 1.463,-
krijgt u de SD260 incl.100 kaarten, kleurenprintlint, ID Works Intro, instructie en installatie plus30 maanden garantie. Met dit pakket kunt u meteen beginnen met uw ID-kaartproject.

Grafische Vakbeurs
Multi-Post zal tijdens deze beurs een eigen stand hebben, standnr. 230,  waar uiteraard ook de SD260 te zien is. Deze beurs zal plaatsvinden van 1 t/m 3 februari 2011 in Gorinchem. Via onze website kunt u zich inschrijven voor een vrijblijvende product demonstratie. Als u zich hier  inschrijft, dan schrijven wij u op onze gastenlijst, waarmee u gratis toegang* krijgt tot de beurs.
*(normaal 40,- euro voor 1  en/of 2 personen)

Reageren op deze actie?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van de Datacard SD260, reageer dan via Contactformulier of  kom langs op de Grafische Vakbeurs . Telefonisch reageren kan uiteraard ook via:  078-6548222.