HERHALINGSACTIE: Gratis verrijdbaar onderstel voor couverteermachine*

24 november 2010 - Wegens het enorme succes de eerste keer, bieden wij u deze actie nu voor de tweede keer dit jaar. Gedurende de maanden november en december 2010, ontvangt u bij aankoop van een MPM couverteermachine gratis een verrijdbaar en in hoogte verstelbaar onderstel. Lees verder voor meer informatie.

Voorwaarden van deze actie
Uiteraard is iedereen welkom om mee te doen aan deze herhalingsactie, echter er is maar 1 voorwaarde waaraan voldaan moet worden:
1.  Een MPM couverteermachine aanschaffen in de maanden november of december 2010
 = gratis verrijdbaar en in hoogte verstelbaar onderstel


Het lijkt heel simpel en dat is het ook.
*Deze actie is alleen geldig bij order in de maanden november en december 2010 en geldt niet in combinatie met andere acties.

Verrijdbaar en in hoogte verstelbaar

Multi-Post heeft een compleet nieuw onderstel ontwikkeld voor haar couverteermachines. De onderstellen zijn verrijdbaar en in hoogte verstelbaar, waardoor een ideale werkhoogte wordt gerealiseerd voor elke gebruiker. Daarnaast is het onderstel voorzien van 2 klapdeurtjes, zodat al uw papier en/of enveloppen netjes en uit het zicht opgeborgen kunnen worden.

Zeer fraaie vormgeving voor elke werkplek
Het onderstel heeft een mooie vormgeving en is qua kleurstelling volledig afgestemd op de MPM couverteermachines van Multi-Post. Daarnaast voldoet het aan de eisen en wensen van deze tijd. Het onderstel en couverteersysteem vormen dan ook een zeer fraai geheel. Zowel in uw postkamer als in elke andere werkomgeving, komen beide zeer goed tot hun recht.

Afmetingen

Onderstel voor MPM200/380/425 couverteermachines: 100cm lang en 58 cm diep
Onderstel voor MPM500/600 couverteermachines:         145cm lang en 58 cm diep

Reageren op deze actie?

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze herhalingsactie, neem dan contact met ons op via ons Contactformulier of e-mail: sales@multipost.com  o.v.v. HERHALINGSACTIE.
Telefonisch reageren kan uiteraard ook via:  +31 (0)78 654 82 22.