Camera-set en ID Centre Silver actie!*

10 december 2010 - Ook in december heeft Multi-Post weer een mooie actie voor u ter ere van ons 25-jarig bestaan: 15% korting op de aanschaf van een camera-set en/of gratis ID Centre Silver bij de aanschaf van een plastickaart printer. Lees verder voor de voorwaarden.

*Niet i.c.m. andere acties.

Voorwaarden en spelregels van deze actie

Uiteraard is het voor iedereen mogelijk om mee te doen aan deze actie! De voorwaarden zijn simpel:

1: Schaf een plastic kaart printer december 2010

EN

2: Kies een camera-set met 15% korting en/of  een gratis ID Centre Silver software.


Voordelen van de camera set en ID Centre Silver
Wilt u inhouse een ID-kaart realiseren op een gebruiksvriendelijke manier? Schaf dan nu met 15% korting een camera-set aan voor uw plastickaart printer. Met deze camera-set kunt u gemakkelijk een foto maken op plaatsen waar u maar wilt. Onze klanten doen dit vaak bij een balie of receptie.
Met ID Centre Silver kunt u gemakkelijk een mooie lay-out maken voor uw pas. Uiteraard zijn er ook voorbeeld lay-outs waar u uit kunt kiezen. Daarnaast kunt u gemakkelijk een database aanleggen van de uitgegeven en uit te geven passen.

Datacard plastickaart printer: het printen van plastickaarten met hoogwaardige kwaliteit

Multi-Post is officieel distributeur van Datacard apparatuur. Met deze apparatuur is het printen en coderen van plastickaarten gemakkelijk en snel te realiseren. Dankzij 40 jaar ervaring staat het bedrijf voor producten van hoge kwaliteit die zowel geschikt zijn voor kleinschalig gebruik als industriële toepassing.

Reageren op deze actie?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de camera-set en/of ID Centre Silver, neem dan contact met ons op via ons Contactformulier of e-mail: sales@multipost.com  o.v.v. Camera set. Telefonisch reageren kan uiteraard ook via:  078-6548222.