Welkomstpakketten en groene kaarten voor Independer

21 januari 2014 - Independer werkt alweer een aantal jaren samen met Multi-Post. Met grote tevredenheid. Het afgelopen jaar heeft Multi-Post twee nieuwe trajecten voor Independer geïmplementeerd.

Van groene kaart naar persoonlijk pakketje
Multi-Post stuurt de klanten van Independer, die een autoverzekering afsluiten, een groene kaart (op creditcardformaat) en schadeformulier toe. Dit proces gaat geheel automatisch en razendsnel. Hierdoor ontvangen klanten van Independer maximaal drie dagen na het aanvragen van hun verzekering, hun groene kaart in de bus. Opvallend detail is, dat er voor de plastic groene kaart is gekozen voor een bio-PVC. PVC

In de zomer van 2013 is alles omgezet naar de nieuwe huisstijl van Independer. Daarnaast is er een test gedaan met het versturen van een welkomstpakket. Independer wil haar klanten het gevoel geven een cadeautje te ontvangen. De groene kaart en het schadeformulier worden daarom persoonlijk ingepakt door een van de medewerkers van Multi-Post.
Omdat dit afwijkt van de standaard, was dit een uitdagende klus voor alle partijen. Gezien de goede reacties van klanten, heeft Independer besloten hiermee door te gaan. In 2014 ontvangen alle klanten van Independer, die voor het eerst een autoverzekering afsluiten, een persoonlijk welkomstpakket.

Ja, ik wil graag meer onformatie over de groene kaart op plastic

Persoonlijk zorgpakket
Alle klanten die eind 2013 een zorgverzekering afsluiten via Independer, ontvangen een persoonlijk zorgpakket via de post. Dit bestaat uit: een persoonlijk verzekeringsbewijs (ook weer op een plastickaart van bio PVC), een brief en een op maat gemaakte folder.  Voor Multi-Post een unieke service, omdat er drie informatiedragers automatisch worden gematcht.  Voor Independer een extra dienst voor haar klanten. De folder bevat een persoonlijk overzicht met de beste ziekenhuizen in de buurt. Daarvoor print Multi-Post een persoonlijke tekst in een voorgedrukte folder. 

Plastickaarten uitgeven voor uw organisatie


Independer
Independer is in 1999 opgericht om misstanden aan te kaarten en om consumenten te helpen kiezen. Independer onderhandelt met verzekeraars over voorwaarden en prijzen. Zo wordt verzekeren gemakkelijk voor de 400.000 consumenten die jaarlijks een verzekering bij hen afsluiten.  Vanaf 1 januari 2012 heeft Achmea een meerderheidsbelang in Independer. Independer ontleent haar bestaansrecht aan het objectief vergelijken van financiële producten. Haar Raad van Toezicht waakt ervoor dat dat zo blijft.