Multi-Post presenteert M1 kleurenprinter tijdens VTU Vakdag

16 september 2014 - Op donderdag 2 oktober 2014 vindt de eerste editie plaats van de VTU Vakdag in de Evenementenhal in Gorinchem. Het belooft een uniek, nieuw netwerkevenement te worden voor alle professionals uit de uitvaartbranche. Multi-Post presenteert op deze dag een revolutionaire, nieuwe printer voor het in full color printen van uw rouwdrukwerk. Graag ontvangen wij u bij onze stand, standnummer 186, om u het gehele concept te kunnen presenteren. 

Verlaag de kosten van uw rouwdrukwerk ingrijpend!
Het is echt waar! Kom langs en overtuig uzelf. Met de M1 kleurenprinter van Multi-Post, bent u in staat om tegen zeer lage kosten, in zeer hoge kwaliteit te printen. Van brieven, documenten en kaarten tot enveloppen, alles is mogelijk! Tijdens onze demonstratie kunnen wij u verschillende voorbeelden en mogelijkheden laten zien.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Hoge kwaliteit
  • Aflopend printen
  • Geen (tijdrovende) opstartkosten
  • Energiezuinig en milieuvriendelijk

    M1 kleurenprinter

  • Variabele data printing (adresseren en printen in één arbeidsgang)
  • Extreem lage kosten  


U komt toch ook?
Schrijf u hier alvast in voor een vrijblijvende demonstratie/kennismaking op onze stand, standnummer 186 en bezoek de beurs gratis (normaal € 20,00 p.p.).

* Bij inschrijving, ontvangt u van ons een e-mail. Dit e-mailadres gebruiken wij eenmalig voor het toesturen van uw gratis registratiekaart. U heeft dan gratis toegang tot de beurs. Een toegangsbewijs aan de kassa kost normaal € 20,00 per persoon.

Niet naar de VTU Vakdag, wel een demonstratie?
Bent u verhinderd op de VTU Vakdag, maar bent u toch benieuwd naar onze M1 kleurenprinter? Laat uw gegevens dan achter op ons M1 Offerteformulier en wij nemen, geheel vrijblijvend,  contact met u op voor een demonstratieafspraak.

Waar en Wanneer?
Evenementenhal Gorinchem op donderdag 2 oktober 2014 van 12.00 - 22.00 uur.