Trans Link Systems (TLS) vertrouwt op Multi-Post

25 februari 2013 - Voor de productie van de OV-chipkaart in Nederland heeft Trans Link Systems in Multi-Post een goede partner gevonden. Multi-Post heeft samen met Datacard  plastickaart apparatuur geleverd voor de productie van de OV-chipkaarten en neemt zelf ook een deel van de productie voor haar rekening.

Multi-Post levert Datacard plastickaart apparatuur voor productie OV-chipkaart

Voor de productie van de OV-chipkaart in Nederland, heeft TLS een eigen productiefaciliteit opgezet. De hiervoor benodigde plastickaart apparatuur van Datacard heeft TLS aangeschaft bij Multi-Post. Met deze apparatuur en bijbehorende software, produceert en personaliseert TLS dagelijks (plastic) contactloze chipkaarten om deze vervolgens te versturen naar de klant. De plastickaarten worden geheel machinaal gepersonaliseerd en op een brief geplaatst. 

Uitbesteding van productie persoonlijke OV-chipkaarten bij Multi-PostOV-chipkaart

Multi-Post levert niet alleen Datacard plastickaart apparatuur voor de productie van de OV-chipkaart aan TLS. TLS besteedt de personalisatie van een deel van de OV-chipkaarten uit bij Multi-Post. In een streng beveiligde ruimte worden deze OV-chipkaarten gepersonaliseerd en verzonden naar de klant. Door verschillende interne controles wordt getest of alle uitgegeven producten aan de hoge kwaliteitseisen van TLS voldoen. Afgekeurde passen worden meteen vernietigd. Dit is ingebouwd, zodat er geen dubbele passen in omloop kunnen zijn. Op deze manier blijft de kwaliteit van de OV-chipkaarten altijd hoog. 

Back-up scenario bij Multi-Post

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening aan TLS bestaat uit het, in geval van calamiteiten, direct overnemen van de gehele productie van OV-chipkaarten. In de productieruimte bij Multi-Post in Dordrecht staat daarom een exacte kopie van de productiestraat van Trans Link Systems. Gespecialiseerde Operators kunnen de productie, in geval van nood, dan ook één op één overnemen. Hiermee heeft TLS de continuïteit van de productie van de OV-chipkaart in Nederland gewaarborgd!

Meer informatie?
Wilt u meer weten of het bovenstaande, neem dan contact op met ons via email: nieuws@multipost.com of via telefoonnummer 078-654 82 17.