Multi-Post op de Regio Business Dagen Zuidoost-Brabant

10 september 2013 - Op maandag 16 en dinsdag 17 september 2013 vindt de 21e editie van de Regio Business Dagen Zuidoost Brabant plaats in het Beursgebouw Eindhoven. Multi-Post zal deze dagen als exposant aanwezig zijn. 

Bezoek onze stand
Graag ontvangen wij  u bij onze stand, standnummer 198, waar wij u informeren over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van print, mail en plastickaart toepassingen.

De Regio Business Dagen is al jaren het grootste netwerkevenement van Zuidoost Brabant. Naast ontmoeten en netwerken staan dit jaar ‘kansen voor de ondernemers’ centraal. Een thema waar ook Multi-Post graag aandacht aan besteedt. Kortom: een positief geluid laten horen en ondernemers inspireren. Juist in deze moeilijke economische tijd!

Bezoek de beurs gratis
Registreer u hier direct gratis als bezoeker:

Het programma
Laat u middels het lezingenprogramma inspireren door bevlogen ondernemers uit de regio. Zij vertellen over hun drijfveren en de uitdagingen waar ze mee te maken hebben. Maar ook praktische zaken zoals financiering komen aan bod.

Grote namen zullen spreken, zoals:

Sprekers Regio Business Dagen Zuidoost-Brabant

Naast het lezingenprogramma kunt u op de beursvloer van de Regio Business Dagen kennis maken met exposanten uit de regio. Verdiep bestaande relaties en ontmoet nieuwe contacten. Laat u informeren over de mogelijkheden om uw onderneming een boost te geven. Hoe kunt u effectiever, efficiënter en maatschappelijk ondernemen?

U komt toch ook?
De Regio Business Dagen Zuidoost Brabant vinden plaats op maandag 16 en dinsdag 17 september 2013 in het Beursgebouw Eindhoven. Het evenement is geopend van 14.00 tot 21.00 uur en is na online registratie gratis toegankelijk.

Bezoek de site voor meer informatie: www.regiobusinessdagen.nl