Multi-Post op de Grafische Vakbeurs 2013

30 januari 2013 - Tijdens de Grafische Vakbeurs 2013, presenteerde wij de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van postverwerking, print&mail en het printen en personaliseren van plastic kaarten. Uiteraard specifiek gericht op Drukkerijen en Grafische bedrijven. Lees verder voor alle producten die wij op de beurs hebben laten zien.

Nieuwe producten voor postverwerking en plastickaartenAstrojet M1 kleurenprinter
Tijdens de beurs stelde wij u in de gelegenheid om van dichtbij kennis te maken met een greep uit onze producten, zoals:

- De nieuwe Astrojet M1 kleurenprinter, voor het snel, flexibel en in full color printen van enveloppen, kaarten en documenten.
- Flexmail software oplossingen met oa kleurenmanagement op de M1 kleurenprinter.
- MPM900-serie couverteersystemen, voor de grotere postverzender.
- Astrojet adresseerprinters, voor het snel en flexibel adresseren van enveloppen, kaarten en brieven.
- Astrojet sluitzegelmachine, voor het sluiten van documenten zonder envelop.
- Desktop couverteermachines, voor het snel en automatisch vouwen, vullen en sluiten van documenten.
- Datacard plastickaart printers (CD800 / SR300) en software, voor het razendsnel, in eigen beheer printen van uw plastic passen.

Interesse en vrijblijvende demonstratie?
Bent u geïnteresseerd geraakt in één of meerdere van onze producten tijdens de beurs en wilt u toch nog meer informatie? Of wilt u geheel vrijblijvend een demonstratie? Laat het ons dan weten via Contact. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Telefonisch reageren kan uiteraard ook: 078-6548216.