Company card leverancier voor KPN

20 september 2013 - Multi-Post is leverancier van de company card van KPN. Dit houdt in dat Multi-Post alle company cards van KPN produceert en uitgeeft. 

Multi-Post ontvangt via een beveiligde lijn de bestanden en personaliseert de passen voor KPN. Omdat er veel verschillende soorten passen zijn, voor verschillende medewerkersgroepen, is het verwerken ervan een opdracht, die extra nauwkeurigheid vraagt. De company card is een chipkaart die wordt gepersonaliseerd en voorzien van drie PKI-certificaten op/in de chip. Hierdoor kunnen de gebruikers van de company cards: 

  • beveiligd inloggen op het netwerk ongeacht de locatiedigitale 
  • handtekeningen zetten  
  • beveiligd e-mailen 


Van personalisatie en verwerking tot verzending van de company card

Multi-Post beschikt over een zeer geavanceerde productieafdeling. Hier worden de (blanco) company cards gepersonaliseerd en vervolgens volledig geautomatiseerd op een begeleidend schrijven geplakt en in een envelop gestoken. Hierna volgt de verzending, via een vooraf afgesproken postverzender naar het huisadres van de medewerker van KPN.

Meer inzicht in de orders met de Multi-Post Beheer Applicatie (MBA)

Doordat alle benodigde halffabricaten (plastickaarten, dragers en enveloppen) in een beveiligde ruimte in het magazijn van Multi-Post opgeslagen liggen, is een snelle levering mogelijk. Middels het Multi-Post Beheer Applicatie systeem (MBA) worden er automatisch e-mails verstuurd naar KPN als een halffabricaat onder de vooraf afgesproken minimum voorraad komt. KPN zorgt er dan voor, dat deze weer aangevuld wordt.
Behalve het voorraadbeheer, kunnen de verantwoordelijke personen bij KPN middels de Multi-Post Beheer Applicatie de status van alle opdrachten inzien. 

Kaartbeheer als extra dienstverlening

Multi-Post heeft, in-house, een afdeling kaartbeheer voor KPN ingericht ten behoeve van de company card. Hiertoe is een telefonische helpdesk actief voor alle eerste- en tweedelijns gebruikersvragen. Vragen die hieronder vallen hebben betrekking op: 

  • Aanvraagprocessen bij nieuwe of kwijtgeraakte passen
  • Mutatieprocessen bij verandering van medewerkerstatussen


Datacard plastickaart printers op locatie

Naast de productie van de company card bij Multi-Post in Dordrecht, heeft Multi-Post Datacard plastickaart printers geplaatst bij de bezoekersbalies van verschillende KPN kantoren. Deze printers maken het mogelijk om bij de ontvangstbalies van de verschillende KPN kantoren gemakkelijk en snel bezoekerspassen uit te kunnen geven. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze dienstverlening en/of bent u benieuwd wat Multi-Post voor u kan betekenen, neem dan contact op met Ron Tuinenburg via 078-654 82 22.

Over KPN

KPN is de toonaangevende leverancier van Telecommunicatie- en IT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN complete Telecommunicatie- en IT-oplossingen. KPN Corporate Market (voorheen Getronics) biedt wereldwijd ICT-diensten aan en is marktleider in de Benelux op het gebied van infrastructuur- en netwerk gerelateerde IT-oplossingen