Vrouwenverzekeraar onna-onna kiest voor Multi-Post

27 juli 2012 - Multi-Post heeft opdracht gekregen om de speciale privilegepas uit te geven voor vrouwenverzekeraar onna-onna. Onna-onna werd in 2011 nog als beste getest  door de Consumentenbond op het gebied van cascoverzekeringen. Lees verder voor meer informatie.

Uitgifte van tienduizenden privilegepassen op jaarbasis voor onna-onnaVoorbeeld van onna-onna privilegepas voorkant
Voor de uitgifte van tienduizenden privilegepassen per jaar heeft onna-onna gekozen voor Multi-Post. De eerste uitgifte heeft plaatsgevonden op 25 mei j.l.. Hierbij hebben alle klanten van onna-onna tegelijkertijd hun nieuwe en tevens eerste privilegepas gekregen. Jaarlijks krijgen alle klanten van onna-onna een nieuwe privilegepas toegestuurd. 

Multi-Post heeft het gehele traject verzorgd: van meedenken in het ontwerp en personaliseren van de passen, tot het verwerken van de pas op een brief en verzending naar de klanten van onna-onna. Multi-Post heeft dit onder andere mogelijk gemaakt door haar grote productiecapaciteit en vakbekwame projectmanagers. Door de jarenlange ervaring van onze projectmanagers was het meedenken in het ontwerp niet meer dan een logische stap.

De privilegepas van onna-onna is een plastic kaart die gepersonaliseerd is door persoonsgegevens op de pas te printen. Hierna werd de pas, volledig geautomatiseerd, op een brief geplakt en klaar gemaakt voor verzending.Voorbeeld van onna-onna privilegepas achterkantkant

Onna-onna de vrouwenverzekeraar van Nederland
Sinds 2008 is er een speciale vrouwenverzekeraar in Nederland, onna-onna. De vrouwenverzekeraar heeft als motto: ‘Verzekeren zoals vrouwen dat willen.’ Onna-onna vindt verzekeren iets moois. Niet spannend, niet sexy, maar wél nodig. De klant verzekert immers de belangrijkste zaken in haar leven: haar gezondheid, haar huis en haar auto. En als daar iets mee gebeurt, dan wil ze goed en deskundig geholpen worden. Door echte mensen die aandacht hebben voor haar persoonlijke situatie. 
Bij onna-onna heet dat verzekeren volgens vrouwen, met de waarden die bij vrouwen horen. Met aandacht voor de ander en oog voor detail. Sinds 2008 hebben er al tienduizenden vrouwen voor onna-onna gekozen.

Wilt u meer weten over het  printen/personaliseren van plastic kaarten of passen, neem dan contact op met ons via 078-654 82 17 of via ons contactformulier.