Multi-Post leverancier van Outdoor Brabant

24 augustus 2012 - Al jaren is Multi-Post leverancier van Outdoor Brabant (voorheen Breda Hippique), één van de grootste hippische outdoor evenementen van ons land. Met plastic kaarten, vip-passen en plastickaart apparatuur van Datacard ondersteunt Multi-Post de toegangscontrole bij de deelnemersgebieden van dit evenement. Lees verder voor meer informatie.

Toegangspassen voor de deelnemers en sponsoren
Om de toegangscontrole bij de vip-, ruiter- en medewerkersgebieden tijdens Outdoor Brabant goed te laten verlopen, biedt Multi-Post hier op twee manieren ondersteuning. Enerzijds door het leveren van plastic kaarten en plastickaart apparatuur van Datacard voor het uitgeven van toegangspassen in eigen beheer. Anderzijds door het maken en leveren van vip-passen voor de sponsoren van het evenement.

Levering Datacard apparatuur voor de uitgifte van toegangspassen
Met behulp van plastickaart apparatuur van Datacard, is de organisatie van Outdoor Brabant zelf in staat om gemakkelijk en snel toegangspassen uit te geven. Deze worden verdeeld onder de ruiters en hun staf om zorg te dragen dat alleen zij toegang hebben tot plaatsen buiten de publieksgebieden. Deze speciale ‘deelnemersgebieden’ zorgen ervoor dat de ruiters en hun staf zich rustig kunnen voorbereiden op de wedstrijden. Ook zijn er speciale gedeeltes voor de organisatie van het evenement. Deze zijn ook alleen te betreden met speciale toegangspassen.
Doordat de deelnemerspassen met verschillende zones bedrukt zijn, is het voor de beveiliging van het evenement gemakkelijk en snel te bepalen of men een gebied mag betreden of niet. De plastic kaarten worden met behulp van Datacard plastickaart apparatuur gemakkelijk voorzien van persoonsgegevens en een foto.

Levering vip-passen voor de sponsoren
Voor de sponsoren van het evenement en haar vipgasten, heeft de organisatie van Outdoor Brabant Multi-Post gevraagd om ‘kant-en-klare’ vip-passen te leveren. Met behulp van deze passen kan de toegang naar de vipgedeeltes goed gereguleerd en gecontroleerd worden.

Outdoor Brabant (Breda Hippique)
‘Outdoor Brabant is de nieuwe naam voor Breda Hippique. Outdoor Brabant is uitgegroeid tot één van de grootste hippische outdoor evenementen van ons land. Met in 2011 bijna vijftigduizend bezoekers die de hippische hoogtepunten, zoals het NK Eventing en het EK vierspannen, hebben bijgewoond. Ook voor de komende jaren heeft Outdoor Brabant ambitieuze plannen. Samen met de partners uit bedrijfsleven, onderwijs, gemeente en sport wil het bestuur de prominente positie op de internationale hippische agenda verankeren en uitbouwen. En ziet zij mogelijkheden om het evenement tot een belangrijk platform uit te bouwen voor sport, onderwijs, overheid en bedrijfsleven binnen de regio West-Brabant.’(Bron: Outdoor Brabant)
Outdoor Brabant is van 29 augustus t/m 2 september 2012 op Landgoed de Prinsenhoeve in Breda.