Multi-Post gaat de Astrojet M1 kleurenprinter verkopen

7 januari 2012 - Multi-Post uit gaat de nieuwe digitale kleurenprinter van Astrojet verkopen. De nieuwe full color printer is zeer flexibel en print een verscheidenheid aan documenten. Het is een door Astrojet ontwikkeld nieuw concept. Lees verder.

Memjet technologie
Deze zogeheten Memjet technologie onderscheidt zich met een paginabrede inkjet printkop. Dat maakt het printen van full color afdrukken kostenefficiënter. De nieuwe AstroJet M1 print naast afdrukken op A4 formaat ook enveloppen en kaarten in verschillende formaten en gramsgewichten. Aan de basis van deze ontwikkeling hebben adresseerprinters gestaan. ‘We vertegenwoordigen in Nederland al de adresseerprinters en sluitzegelmachines van dit Amerikaanse merk’, zegt salesmanager Michel van Beek. Net als bij adresseerprinters wordt printwerk via een feeder ingevoerd en komt er kant-en-klaar uit. Dat is een groot verschil met andere digitale kleurenprinters. Daardoor is deze nieuwe printtechnologie geschikt voor een breed scala aan toepassingen en gaat een stap verder dan het printen van A4 documenten in kleur alleen.
De AstroJet M1 is zeer zuinig in verbruik en energievriendelijk. Er is dus bij deze allround full color print oplossing goed aan het milieuaspect gedacht. De AstroJet M1 sluit mooi aan bij ons programma totaaloplossingen voor postverwerking en opent voor nieuwe mogelijkheden in voor Multi-Post nieuwe markten’.

Meer lezen over de Astrojet M1 adresseerprinter, klik hier

Presentatie Astrojet M1 op Grafische Vakbeurs Hardenberg

De nieuwe AstroJet M1 digitale kleurenprinter wordt gedemonstreerd tijdens de Grafische Vakbeurs van 7 tot en met 9 februari 2012 in Hardenberg op de stand, standnummer 503 (Hal 5) van Multi-Post.

Wilt u de beurs (gratis) bezoeken en langskomen voor een demonstatie van de Astrojet M1 of één van onze andere (nieuwe) producten, klik dan hier.