FlexForm: innovatieve oplossing voor passen én informatie in één mailpack!

3 december 2012 - Multi-Post heeft een nieuw product voor haar klanten van plastickaart oplossingen. Voor het verzenden van plastic passen biedt Multi-Post nu de FlexForm folder. Dit is een A4 formaat folder (drager) voor de verzending van informatie én maximaal 6 passen in één mailpack. En dat alles in full color voor een professionele uitstraling! Lees verder voor meer informatie en de mogelijkheden.

FlexForm: een professionele, full color folder als drager van uw passen
Sinds enige tijd is Multi-Post een product rijker: de FlexForm folder. Dit product is een A4 formaat folder (gevouwen A3 naar A4), waar tot maximaal 6 passen op geplaatst kunnen worden. Dit is op zich al uniek, omdat de standaard vaak op maximaal 2 passen op één drager ligt. Doordat het een gevouwen A3 is, biedt de folder meer ruimte voor communicatie dan een gewone brief. Het formaat van de envelop hoeft echter, in veel gevallen, niet aangepast te worden. De FlexForm folder kan volledig in full color geprint worden en de passen worden machinaal op de drager geplaatst. 

Toepassingen en voorbeelden

Enkele voorbeelden van toepassingen zijn:

  • Verzekeringspassen versturen en daarbij aanprijzen van een aanvullende verzekering. 
  • Uitnodigingskaarten én informatie van een evenement in één mailpack versturen. 


Voordelen van de FlexForm folder

Deze innovatieve oplossing voor het versturen van passen en informatie, kan voor verrassende mogelijkheden en voordelen zorgen:

  • Minder portokosten doordat u alles in één mailpack kunt versturen.
  • Reclame uitingen worden minder snel weggegooid, omdat ze vast zitten aan belangrijke informatie.
  • Mogelijkheid om overgebleven ruimte op de FlexForm folder te verkopen aan een adverteerder.
  • Minder inkomende telefoontjes bij de klantenservice doordat de ontvanger passen én belangrijke informatie in één keer krijgt en niet vroegtijdig gaat bellen waar iets blijft.


Meer informatie?
Wilt u meer weten over één van bovenstaande oplossingen? Neem dan contact met ons op via email: nieuws@multipost.com of via telefoonnummer 078-6548217.