Datacard producten op Horecava 2012

7 januari 2012 - Tijdens de beurs kunt u de nieuwe Multi-Post computerzuil in levende lijven zien en proberen. Ook heeft Multi-Post een 1-2-3 pakket voor u samen gesteld zodat u snel en gemakkelijk plastic passen kan printen. Lees verder voor de mogelijkheden.

Horecava 2012
Na een jaartje afwezig te zijn geweest zal Multi-Post dit jaar weer met haar Datacard producten op de beurs staan. U kunt hier op locatie de nieuwe Multi-Post computerzuil testen en ervaren hoe gemakkelijk deze in gebruik is. Ook hebben we een 1-2-3 starterspakket voor u samengesteld o.b.v. de Pink Ribbon SD260.

Wij staan ook dit jaar weer in Hal 7 in het Nachtleven gedeelte. U kunt ons vinden op standnummer 07.428.

De Multi-Post computerzuil

De computerzuil  is een robuuste zuil, die voorzien is van een touch screen scherm, een personal computer en een ingebouwde Datacard SP55K plastickaart printer. Afhankelijk van het beoogde gebruik, wordt een specifieke aanvraagapplicatie ontwikkeld.

Wat kunt u met de Multi-Post computerzuil

Met dit nieuwe product kunt u op locatie passen laten printen door de gast/klant/bezoeker zelf. De klant kan gegevens invoeren of met behulp van een (eerder verstrekt) referentiekenmerk gegevens ophalen, die vervolgens op de kaart worden aangebracht. Deze gegevens kunnen vervolgens zichtbaar of in elektronische vorm (barcodes, magneetstrip of chip) op een plastic kaart ter grootte van een bankpas worden aangebracht.
Voorbeelden van de passen:
•    Toegangspas
•    Loyaltypas
•    Kortingspas

1-2-3 starterspakket

Met het 1-2-3 starterspakket kunt op locatie plastic passen met foto printen. Het pakket bestaat uit een Datacard Pink Ribbon SD260 plastic pas printer, bijbehorende opmaaksoftware en een webcam. Deze printer is van een dusdanig formaat dat hij bij veel recepties en balies geplaatst kan worden. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel on-the-spot ID-, toegangs- of klantenpassen printen.

Geïnteresseerd in onze Horecava aanbieding?
Bent u geïnteresseerd geraakt in deze oplossing, neem dan contact met ons op via ons Contactformulier of e-mail: sales@multipost.com o.v.v. Horecava 2012. Telefonisch reageren kan uiteraard ook via:  078-6548222.