Verbeterde full color prints bij Multi-Post

5 juli 2011 - Sinds kort heeft Multi-Post een nieuwe Canon printer, waarmee de full color prints nog beter zijn. De mogelijkheden voor de klant zijn uitgebreid in snelheid en gebruik van papier. Lees verder voor meer informatie.

Verbeterde kleur en snelheid
Bij Multi-Post in Dordrecht staat sinds kort een nieuwe Canon imagePRESS C6010VP, geleverd door Océ. Met deze printer zal Multi-Post haar relaties nog beter kunnen bedienen op het gebied van  printopdrachten. De nieuwe printer levert full-color prints af met een hogere afdrukkwaliteit en snelheid, wat voordelen in levertijd en kwaliteit oplevert voor haar klanten.

Daar er voorheen nog beperkingen waren met betrekking tot de zwaarte van de te gebruiken papiersoorten, is dit nu ook verbeterd. Ook de snelheid van het afdrukken van de zwaardere papiersoorten blijft maximaal, waardoor de klant ook bij kortere levertijden kan kiezen voor zwaarder papier.

Frank van Ballegooy, ICT Manager Multi-Post, over de nieuwe printer:
‘We zochten een oplossing om nog beter kleur te printen voor onze klanten. Met onze vorige printer liepen we steeds vaker tegen beperkingen op, we waren toe aan de volgende stap. We hebben voor de imagePRESS van Canon gekozen. Belangrijke voordelen van onze nieuwe aanwinst zijn: constante afdrukkwaliteit en snelheid. Zelfs bij het verwerken van zwaardere gramsgewichten blijft de snelheid maximaal. Dat levert belangrijke tijdswinst op, voor ons maar zeker ook voor de klant.’

Reageren op dit bericht?

Wilt u reageren op dit bericht of informatie aanvragen over full-color printen? Neem dan contact op via:  078-6548203 of via info@multipost.com o.v.v.  P&M Services.