Tijdelijke korting via de Datacard webshop

24 februari 2011 - Sinds enige tijd heeft Multi-Post een webshop voor de verkoop van haar plastickaart apparatuur en aanverwante benodigdheden. Er wordt al gretig gebruik van gemaakt, maar in het kader van ons jubileum, bieden wij alle gebruikers van de webshop een mooi extraatje. Lees verder voor de voorwaarden.

Voorwaarden en spelregels van deze actie
Uiteraard is het voor iedereen mogelijk om er zijn voordeel mee te doen! De korting geldt voor alle YMCKT printlinten (250 en 500 afdrukken), zowel voor de SP- als de CP-printers. De voorwaarden zijn simpel:
1: Schaf via de webshop één of meerdere YMCKT printlinten (250 en 500 afdrukken) aan,
EN
2: Doe dit in de periode van 1 maart 2011 t/m 31 maart 2011 en ontvang 15% korting.

Voordelen van het gebruik van de webshop

Enige tijd geleden  heeft Multi-Post een webshop voor de Datacard desktop apparatuur ingericht. Deze webshop is gebouwd om alle desktop apparatuur gemakkelijk zelf aan te schaffen. Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft of een instructie wenst.
De meest gebruikte tool binnen de webshop is het aankopen van de printlinten. Deze linten bestelde u voorheen via een e-mail of fax, maar tegenwoordig kunt u dit  op elk gewenst moment van de dag online bij ons bestellen.

Reageren op deze actie?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de actie? Ga dan naar de Webshop en bestel daar met korting de printlinten.

Heeft u nog vragen over het gebruik van de webshop of de Datacard producten, ga dan naar het Contactformulier of  neem dan contact op via:  078-6548222  O.v.v.  Datacard  webshop actie .