Grote omwisseling voor merk van UVIT

19 mei 2011 - Begin dit jaar heeft Multi-Post een grote vervangingsslag gemaakt voor haar klant UVIT. Hierbij ging het om de vervanging van de papieren zorgpas naar een EHIC plastic zorgpas. Lees verder voor meer informatie.

Vervangingsslag
Voor het merk/label Univé heeft Multi-Post voor UVIT (Univé/VGZ/IZA/Trias) begin dit jaar zo’n 800.000 papieren zorgpassen vervangen door een plastic zorgpas. Met het vervangen hebben deze passen ook de Europese Zorgpas achterkant (EHIC) gekregen en was het gehele proces te volgen via MBA (Multi-Post Beheer Applicatie).

Henk Kemperman, projectmanager UVIT, over het project:
‘Uitstekend verlopen, binnen de gestelde afspraken qua planning en voldeed aan de kwaliteitsnormen, die wij daarvoor afgesproken hadden. D.m.v. van onze (steekproef)controle hebben we dat in de praktijk ook terug gezien. Met andere woorden: meer dan tevreden. Service staat hoog in het vaandel. Dit uit zich onder andere in: het met verbetervoorstellen komen en pro-actief blijven gedurende het gehele  proces van de dienstverlening. Tevens het snel en afdoende beantwoorden van verzoeken voor nadere informatie in de breedste zin van het woord .’
Unive/szvkUnive/zekurUnive
EHIC

De Europese gezondheidskaart of Europese ziekteverzekeringskaart (Engels: European Health Insurance Card of EHIC) is een persoonsgebonden kaart die ervoor zorgt dat de eigenaar van de pas, inwoner van Europese Economische Ruimte landen of Zwitserland, noodzakelijke medische hulp krijgt in een andere lidstaat, als die behandeling nodig is tijdens het bezoek in dat land. De gedachte erachter is, dat mensen hun verblijf in het land kunnen voortzetten en niet terug moeten naar hun eigen land voor behandeling.

Reageren op dit bericht?
Wilt u reageren op dit bericht of informatie aanvragen over deze dienst? Neem dan contact op via:  078-6548222 of via info@multipost.com o.v.v.  Zorgpassen.