Go Green met de nieuwe Datacard printlinten

29 april 2011 - Datacard heeft de printlinten vernieuwd, die zowel door de nieuwe als de huidige printers te gebruiken zijn. Voor de CP-, SP- en FP-lijn is wel een update in de firmware nodig. Lees verder voor de update.

Nieuwe printlinten
De vernieuwde printlinten van Datacard zijn vanaf nu beschikbaar en te bestellen in onze Datacard webshop. De ‘oude’ printlinten zullen gedurende 2011 uitgefaseerd worden en beschikbaar blijven zolang de voorraad strekt. De nieuwe printlinten hebben een biologisch afbreekbare kern en hebben een nog betere staat van dienstDe nieuwste printers, zoals de SD- en CD-lijn hebben de update niet nodig daar de firmware al instaat is de printlinten te herkennen. Wel hebben alle CP-, SP- en FP-plastickaart printers de update nodig om de nieuwe printlinten te herkennen en te gebruiken. Het is dus ook van belang dit voor het einde van 2011.

Go Green update

Om met de nieuwe printlinten te werken, moeten de ‘oudere’ printers een firmware update hebben. Deze update heeft gelukkig weinig voeten in de aarden en op verschillende manieren te realiseren.
- Downloaden via de website,
- Downloaden via een CD-rom of USB,
- Hulp van de technische inroepen.

U kunt hier de handleiding downloaden(PDF) om de update te realiseren.

Reageren op deze actie?

Wilt u de update graag doorvoeren maar wenst u ondersteuning? Neem dan contact op via:  078-6548222 of via info@multipost.com o.v.v.  Datacard  Go Green update.