Datacard ondersteunt Pink Ribbon

1 oktober 2011 - Onze leverancier Datacard heeft een limited edition Pink SD260 plastickaart printer gelanceerd,  waarvan een deel van de opbrengst naar stichting Pink Ribbon gaat. Lees verder voor meer informatie.

Ondersteuning van stichting Pink RibbonVoorkant van de limited edition SD260 Pink plastickaart printer
Onze leverancier Datacard is er trots op de strijd tegen borstkanker met de limited edition Pink SD260 plastickaart printer te ondersteunen. Voor elke printer, die van oktober 2011 tot en met maart 2012 wordt verkocht, zal Datacard Group een deel van de opbrengst aan de stichting Pink Ribbon doneren in het land waar de aankoop plaats heeft gevonden. Naast de donatie aan stichting Pink Ribbon geeft Datacard per klant twee gratis rollen YMCKT printlint weg bij aankoop van de limited edition Pink SD260 plastickaart printer.

Limited edition Pink SD260 plastickaart printer

Met de limited edition Pink SD260 plastickaart printer kunt u hogere volumes kaarten printen op een efficiënte manier en vanachter uw bureau. Het nieuwe ‘Pink Ribbon’ ontwerp is daarbij ook uitstekend in te zetten bij een receptie, ontvangstbalie of toegangspoorten.
Vanaf nu is uw identiteitskaart uitgifte snel, efficiënt  en milieubewuster. De limited edition Pink SD260 plastickaart printer is een ENERGY STAR ® gekwalificeerd printer en werkt met printlinten die biologisch afbreekbare kernen hebben. Hiermee is deze printer de eerste milieubewuste desktop kaartprinter.

Stichting Pink Ribbon

Stichting Pink Ribbon is de fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker. Zij heeft als doel het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg voor patiënten en hun naasten te verbeteren.

Stichting Pink Ribbon realiseert haar doelstellingen door:

  • Voorlichting over de risicofactoren van borstkanker
  • Het financieren van psychosociale zorgprojecten
  • Het financieren van (innovatief) wetenschappelijk onderzoek op het gebied van preventie, vroege diagnose, zorg en lange termijneffecten van borstkanker.


Een deel van de opbrengst van de limited edition Pink SD260 plastickaart printer zal bijdragen aan de bovenstaande pijlers.

Reageren op dit bericht?
Wilt u reageren op dit bericht of informatie aanvragen over de limited edition Pink SD260 plastickaart printer? Neem dan contact op via:  078-6548222 of via info@multipost.com o.v.v.  Pink SD260.