1-2-3 Starterspakket voor plastickaart personalisatie

24 november 2010 - Tot en met het einde van ons jubileum jaar bieden wij het starterspakket tegen een gereduceerde prijs van € 1350,-* Met dit pakket kunt u direct aan de slag om toegangspassen, identiteitspasjes of passen voor andere doeleinden maken. Lees verder voor de voorwaarden.

*Niet i.c.m. andere acties en geldig t/m 31 december 2010.

Het starterspakket bestaat uit:

  • De SP25 PLUS Color plastickaart printer;
  • ID-Works intro software;
  • Een webcamera oplossing;
  • De eerste 500 plastic kaartjes en bijbehorende kleurencartridge;
  • Installatie en instructie op locatie naar wens.

Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk passen printen

Met dit pakket kunt u direct beginnen met het printen en uitgeven van de passen, waarbij ook mutaties of tijdelijke passen gemakkelijk te printen zijn. De printer is eenvoudig in het gebruik en te koppelen aan alle soorten Windows PC’s en laptops voorzien van een USB-poort(en). Ook is de printer gemakkelijk te plaatsen bij een balie/receptie daar hij niet veel ruimte inneemt.

Via de ID-Works intro software kunt u gemakkelijk een database aanleggen en/of uploaden. Dit maakt het eenvoudig om de passen en/of mutaties te verwerken, maar ook om de huisstijl van uw instelling te verweven in de lay-out van het pasje.

Datacard plastickaart printer: het printen van plastickaarten met hoogwaardige kwaliteit

Multi-Post is officieel distributeur van Datacard apparatuur. Met deze apparatuur is het printen en coderen van plastickaarten gemakkelijk en snel te realiseren. Van kleinschalige uitgifte tot industrieel gebruik. Daarbij staan 40 jaar ervaring garant voor hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende betrouwbaarheid.

Reageren op deze actie?
Bent u geïnteresseerd geraakt in het 1-2-3 starterspakket, neem dan contact met ons op via ons Contactformulier of e-mail: sales@multipost.com  o.v.v. 1-2-3 starterspakket. Telefonisch reageren kan uiteraard ook via:  078-6548222.