Zuinige printer zakelijk

Zuinige printer zakelijk

Aan het oriënteren voor de aanschaf van een zuinige printer zakelijk? En zijn jullie benieuwd waar je aan kan denken wat het beste past bij het bedrijf? Onze adviseurs van Document Solutions willen hier gezamenlijk naar kijken. Met ons unieke meetsysteem bekijken wij wat het beste bij jullie past, denk hierbij aan printvolumes of bepaalde eisen/opties op een zuinige printer zakelijk.

Doordat jullie gaan werken of al werken met professionele printapparatuur verlaag je printkosten. De hoge scan- en afdruksnelheid zorgt ook voor tijdwinst. Daarnaast betaal je bij Multi-Post enkel voor de daadwerkelijk gemaakte printkosten, de niet gemaakte afdrukken worden gecrediteerd. Wij ontzorgen jullie tevens ook op het gebied van tijdige leveringen van nieuwe toners, service en onderhoud en het uitlezen van jullie tellerstanden. Bij ons is er tevens de optie om te kiezen voor het kopen of het leasen van de een zuinige printer zakelijk.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Zuinige printer zakelijk | Multi-Post staat voor je klaar!

Door onze jarenlange ervaring geven wij graag vrijblijvend advies en kunnen wij jullie voorzien met veel informatie. Ook als het gaat om advies met betrekking tot het overstappen naar een andere leverancier. Bezig met een wisseling van een thuisprinter naar een professionele printer? Juist organisaties die zelf een of meerdere printers aangeschaft hebben, kunnen veel besparen. Ook kleinere bedrijven met 1 printer in gebruik.

Wij werken alleen met A-merken, zodat wij de kwaliteit van jullie print- en documentstromen kunnen waarborgen. Daarom hebben wij een selectie van modellen gemaakt van de apparatuur van: Lexmark, Konica Minolta en Ricoh.

Neem contact met ons op!

Meer informatie of advies hoe jullie organisatie kan besparen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs, zij helpen graag! Laat de gegevens achter in het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 078-6548222.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions