Home » Informatiepagina’s » Zakelijke printer kopen

Zakelijke printer kopen

Zakelijke printer kopen

Een zakelijke printer kopen die het beste past bij jouw organisatie? Bij Multi-Post document solutions hebben we de beste oplossingen tegen de laagste kosten!

Hoe werkt het?

Wij hebben voor jullie een eenvoudige oplossing om printkosten ingrijpend en blijvend te verlagen. Met ons unieke meetsysteem maken wij kosten volledig inzichtelijk en ontzorgen wij jullie van A tot Z! Een zakelijke printer kopen op basis van informatie die wij gezamenlijk hebben vastgesteld. Koop of lease en uitsluitend A-merk multifunctionals van fabrikanten als Konica Minolta, Lexmark of Ricoh.

Advies of hulp nodig? Wij helpen jullie hier uiteraard ook verder mee! Neem gerust contact op!

Een zakelijke printer kopen en overstappen naar een nieuwe leverancier. Geeft dat geen rompslomp?

Onze ervaren adviseurs helpen je graag verder en begeleiden je gedurende dit proces tot aan het aansluiten en installeren van de apparatuur. Met het overstappen naar Multi-Post bespaar je direct op de kosten terwijl onze mensen je het werk uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het opzeggen bij je huidige leverancier en het oversluiten van contracten.

Hoe gaan wij te werk?

  • We beschikken over een telefonische helpdesk voor beantwoording van vragen en het verlenen van assistentie;
  • Met een vrijblijvende analyse van jullie multifunctionele printerpark brengen we alle kosten in beeld door middel van ons unieke meetsysteem;
  • We doen een eerlijk en transparant voorstel met A-merken multifunctionals, rekening houdend met jullie eisen en wensen ( zwart printen, color, scannen, dekkingspercentages etc);
  • We hanteren flexibele serviceovereenkomsten waarin gekeken wordt naar de wensen van jullie als klant;
  • Je betaalt alleen voor daadwerkelijk gemaakte afdrukken, niet gemaakte prints worden gecrediteerd;
  • Bij ons zijn aan het scannen geen kosten verbonden.

Meer informatie?

Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden van een zakelijke printer kopen of leasen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Vul het contactformulier in en zij zullen dan binnen 24 uur contact met je opnemen. Toch voorkeur voor even bellen? Wij staan voor jullie klaar via 078-6548222.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions