Home » Informatiepagina’s » Printer zakelijk

Printer zakelijk

Printer zakelijk

Door te werken met professionele printapparatuur verlaag je de printkosten. Je behaalt ook tijdwinst door de hogere scan- of printsnelheid. Kies een optie die goed bij de organisatie past: gaan jullie een printer zakelijk kopen of leasen?

Het voordeel van koop:

Het voordeel van leasen:

  • Je hoeft niet in één keer te investeren

Je kiest op basis van de behoeften bij Multi-Post uit kopen of leasen. Bij zowel kopen of leasen kies je daarnaast voor een servicecontract. Bij ons betaal je uiteindelijk alleen voor de daadwerkelijk aantal gemaakte prints. Kortom, je krijgt een contract waarbij je niet meer vast zit aan een minimaal af te nemen aantal prints per maand, die je standaard afrekent. Daarnaast willen wij jullie volledig ontzorgen door de tonerleveringen en het uitlezen van de tellerstanden in de gaten te houden, ook ontzorgen wij jullie op het gebied van service en onderhoud.

Printer zakelijk | Multi-Post is je partner!

Onze zakelijke printers kunnen uiteraard naar wens worden ingesteld. Willen jullie bijvoorbeeld slim scannen met OCR technologie? Dan kunnen onze ervaren engineers dit voor jullie inregelen!

Ook wel eens een printopdracht kwijt? Of pak je per ongeluk een printje mee van je collega? Door jullie print omgeving te beveiligen komen er niet zomaar allerlei afdrukken uit je printer. Met een badge, pas of code bepalen medewerkers bij de printer of ze alles in de wachtrij willen afdrukken of (een gedeelte) willen annuleren. Hiermee verlaag je het aantal foutieve prints én verklein je intern de kans dat niet-bevoegde collega’s vertrouwelijke documenten zien. Met ons follow –me systeem richt je dit intern in.

Meer informatie?

Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden bij jullie op kantoor? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Vul het contactformulier in en zij zullen dan binnen 24 uur contact opnemen. Toch meer voorkeur voor even bellen? Wij staan voor jullie klaar via 078-6548222.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions