Home » Informatiepagina’s » Printer voor in kantoor

Printer voor in kantoor

Printer voor in kantoor

Zijn jullie op zoek naar een kwalitatief goede printer voor in kantoor om de eenvoudige thuisprinter te vervangen of zoeken jullie een nieuwe partner die de huidige printers kan vervangen? Dan kunnen wij van Multi-Post wellicht verder helpen! Neem contact met ons op!

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je voorzien van veel informatie en een eerlijk advies. Er zijn namelijk een hoop overwegingen die genomen moeten worden want het hebben van een goede printer voor in kantoor is meer dan ooit maatwerk. Multi-Post kan namelijk met een uniek meetsysteem een voorstel schrijven die compleet aansluit bij jullie printvolumes en eisen. Bij Multi-Post geven wij garantie op laagste afdrukprijs. Daarnaast kunnen jullie rekenen op volledige ontzorging op het gebied het tijdig leveren van nieuwe toners, het uitlezen van tellerstanden, service en onderhoud.

Printer voor in kantoor | Wij helpen je verder!

Zouden jullie graag advies willen voor bij het overstappen met een al aangeschafte printer? Onze adviseurs staan voor je klaar met een vrijblijvend gesprek. Zelfs dan kan er namelijk bespaard worden op printkosten. Wij kijken dan samen naar zaken waar je op kan letten bij het aanschaffen of leasen van een multifunctionele printer en helpen ook graag met de overstap van partner. Wij helpen jullie het bestaande contract over te sluiten, jullie kunnen dan ook hierna profiteren van lagere prijzen.

Meer informatie?

Willen jullie meer informatie over hoe je zelf kan besparen op printkosten of hulp nodig bij het overstappen naar een andere partner? Neem dan contact op met een van onze adviseurs van Document Solutions. Vul het contactformulier in of mail naar documentsolutions@multipost.com en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Toch liever even bellen? Neem dan contact met ons op via 078-6548222

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions