Home » Informatiepagina’s » Printer scanner kopen

Printer scanner kopen

Printer scanner kopen

Wilt u een printer scanner kopen? Dan staat Multi-Post voor u klaar! Met de multifunctionals in ons assortiment kunt u printen, scannen en kopiëren. Om kwaliteit en continuïteit van documentstromen te garanderen bieden wij enkel multifunctionals van A-merken. Door middel van ons unieke meetsysteem kijken wij welke oplossing het beste past bij jullie organisatie.

Wilt u een printer en scanner in één kopen? Neem dan snel contact met ons op!

Printer, scanner en kopieerapparaat in één kopen met goede service

Onze service gaat verder dan ondersteuning bij de zoektocht naar de juiste printer scanner. Wij kunnen u namelijk ook ontzorgen op het gebied van preventief onderhoud, het leveren van toners en het uitlezen van tellerstanden. Met onze eigen in-huis technische dienst kunnen onze ervaren engineers preventief onderhoud uitvoeren. Zo kan jullie bedrijf nóg langer en duurzamer met de multifunctional(s) werken. Daarnaast betaalt u bij ons enkel voor gemaakte afdrukken, niet gemaakte afdrukkosten worden gecrediteerd.

Kopen of leasen?

Het is bij ons mogelijk om een multifunctional te kopen of leasen. Je kiest zelf wat het beste past bij uw bedrijf. Zo heb je als klant de vrijheid om in één keer te investeren of de kosten te spreiden over een langere periode. Ook bij deze keuzen geven wij graag advies en assisteren wij in het proces.

Meer informatie over een printer, scanner en kopieerapparaat

Wilt u meer informatie over het kopen van een printer scanner? Of ontvangt u graag advies over de best passende oplossing voor jullie bedrijf? Neem dan contact op met één van onze adviseurs van Document Solutions. Zij staan je graag te woord! Vul het contactformulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie. Spreekt u liever direct een medewerker? Bel ons dan via 078-6548222.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions