Printer en scanner ineen

Printer en scanner ineen

Nog steeds in de moeilijkheden met een aparte printer en scanner maar nu dan toch op zoek naar een oplossing voor een printer en scanner ineen? Kies dan voor een multifunctionele printer, onze adviseurs kunnen in overleg het juiste model adviseren met alle functies/solutions naar wens. Daarnaast kunnen wij met ons speciale meetsysteem jullie printvolumes volledig inzichtelijk maken. Wij ontzorgen jullie tevens op preventief onderhoud, het uitlezen van tellerstanden en het vervangen van lege toners door nieuwe tijdig op te sturen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Meer functies dan enkel een printer en scanner ineen!

Meer functies dan enkel een printer en scanner ineen?

Er zijn natuurlijk veel meer opties dan enkel printen en eenvoudige documenten scannen. Dit kan ingesteld worden naar wens. Zo is het mogelijk om barcodes vanaf jullie multifunctional te scannen of documenten digitaal te archiveren. Nóg slimmer scannen? Kies dan voor OCR technolgie, hiermee is het mogelijk om:

  • Facturen, brieven of andere documenten in te scannen waarbij de tekst automatisch wordt herkend;
  • De teksten op de documentatie doorzoekbaar gemaakt wordt;
  • Het tekstbestand een (slimme)bestandsnaam automatisch kan krijgen;
  • Het document wordt afgeleverd op een locatie waar jullie dit wensen.

Een vrijblijvend voorstel voor advies?

Wil je meer informatie over slim scannen, besparen op printkosten of multifunctionele printapparatuur? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij komen geheel vrijblijvend met een passend advies. De gegevens kunnen ingevuld worden in onderstaand contactformulier, binnen 24 uur zal er dan contact opgenomen worden. Toch liever telefonisch contact voor snelle vragen of het maken van een afspraak? Bel ons via 078-6548222.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions