Plastic cards drukken

Plastic cards drukken

Ben je op zoek naar een partner die plastic cards drukken en personaliseren?

Ben je tevens op zoek naar een professionele partner voor plastic cards drukken, personaliseren en alle mogelijke bijkomende producten en diensten? Ben je daarnaast ook begaan met het milieu?

Dan ben je bij Multi-Post aan het goede adres. Wij hebben ze namelijk allemaal! PVC kaarten in alle maten, kleuren en diktes, maar ook cards van Bio PVC en PETG. Laatsten hebben dezelfde kwaliteit en eigenschappen als de “ gewone” kaarten, maar zijn veel minder belastend voor onze omgeving. Door toegevoegde additieven zijn ze volledig biologisch afbreekbaar. Zo heb je een professionele slijtvaste plastickaart en draag je toch je steentje bij aan een beter milieu.
Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Plastic card productie

Veilig werken, flexibiliteit en een klantvriendelijk team

Elke dag staan onze productiemedewerkers in onze gecertificeerde productiehallen voor onze klanten klaar. Altijd bezig met het bieden van de beste oplossing voor onze klanten. Heb je vragen over een productie, mailing of andersoortig? Onze client service afdeling is dagelijks geopend om al jullie vragen te beantwoorden. Veiligheid is bij het verwerken van vertrouwelijke gegevens van het grootste belang. Wij hebben dan ook alle maatregelen genomen om ons pand, onze producties, procedures te optimaliseren en zo goed mogelijk te beveiligen.  Privacy gevoelige data is bij ons daarom in goede handen. Na gebruik wordt deze op het overeengekomen tijdstip vernietigd. Multi-Post beschikt over de volgende certificaten: ISO 27001, ISO 14001, ISO 9001 en ETSI.

Plastic cards drukken inclusief het bijbehorende fulfilment, is dat ook ecologisch verantwoord?

Wil je naast het personaliseren van de milieuvriendelijke kaart ook het volledige fulfilment uitbesteden en ben je tegelijkertijd op zoek naar mogelijkheden om iets voor het milieu te doen? Naast BIO passen zijn we bij Multi-Post ook gespecialiseerd in ecofriendly printen. Met deze printwijze wordt er met speciale inkt koud geprint. Hierdoor komen er geen schadelijke gassen vrij. De inkt die gebruikt wordt is op waterbasis en is niet schadelijk voor het milieu.

Meer informatie?

Willen jullie meer informatie over het ecologisch verantwoord drukken van plastic cards, over het  volledige fulfilment of heb je andere vragen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs van Card Services. Zij helpen je graag en geven een vrijblijvend advies.. Neem contact met ons op via 078-6548222 of bedrijfsbureaucards@multipost.com of vul het contactformulier in.

Even kennismaken?

Meer weten over Plastic Card Solutions?
Onze adviseurs staan je graag te woord!

Elly ter Haar

Sales Manager Cards

Michael Tappij Gielen

Card Consultant | Director

Mirella Kamta

Customer Service Datacardshop