Mailing uitbesteden

Mailing uitbesteden

Een mailing uitbesteden gaat tegenwoordig heel gemakkelijk. Vanaf uw PC verstuur je de PDF’s en het adressenbestand naar Multi-Post en wij verzorgen de rest. Is het echt zo gemakkelijk?

Mailing uitbesteden had vroeger nog al wat voeten in de aarde. Tegenwoordig gaat het aanleveren van de gegevens heel gemakkelijk on-line. Veilig via onze beveiligde verbindingen of rechtstreeks op de server.

Eigen briefpapier en eigen enveloppen zijn niet meer perse nodig. Dat kunnen wij ook verzorgen, geheel in uw eigen kleuren en huisstijl.  Veilig en betrouwbaar, net zoals u het zelf in eigen huis zou doen.  U bespaart tijd en de kosten voor apparatuur zoals een vouwmachine en een frankeermachine. Wij kunnen dat allemaal voor u verzorgen en vaak tegen lagere kosten.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Ontzorging van A tot Z

Mailing uitbesteden bij Multi-Post betekent ook dat wij u gebruik mogen laten maken van onze gunstige porto tarieven. Bovendien kunt u bij ons uw mailing versturen via het voorkeurskanaal van uw klanten. Ontvangt de klant graag een brief? Geen probleem. Wil de klant uw boodschap per e-mail of op zijn mobiele telefoon ontvangen? Ook dat kan bij Multi-Post.

Via een portal geven wij u als klant toegang tot ons productie management systeem. U kunt uw mailing op document niveau volgen tijdens het productieproces. U kunt zaken veranderen of stopzetten, het is per slot van rekening uw mailing. Optioneel gaan we nog iets verder: tegen een geringe meerprijs wordt uw mailing aan de brievenbus gescand. Een soort van bewijs van aflevering.

Mailing uitbesteden? Kies voor Multipost.

  • 35 jaar ervaring met het verwerken en versturen van direct mail;
  • Inzicht, controle en gemakkelijk aanleveren dankzij ons PMS;
  • Closed Loop verwerking;
  • Multi-Post is in het bezit van ISO 9001 , 27001 en 14001;
  • Ervaren crew in productie;
  • Gunstige porto tarieven;
  • Beveiligde productie ruimten.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden?

Wij zijn je graag van dienst met een eerlijk en vrijblijvend advies. Wij zijn te bereiken per telefoon op 078-6548222 of per mail op bedrijfsbureautmdm@multipost.com. Voor meer inhoudelijke informatie over onze Print & Mail diensten, verwijzen wij graag naar onze website www.multipost.com . Op de website kan je ook een bericht achterlaten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Even kennismaken?

Meer weten over Print & Mail Solutions?
Onze adviseurs staan je graag te woord!

Bas Bosveld

Senior Accountmanager

Michel van Beek

Sales Manager Post verwerkende apparatuur

Aat van Gessel

Commercieel Manager