Home » Informatiepagina’s » Lidmaatschapspasjes maken

Lidmaatschapspasjes maken

Lidmaatschapspasjes maken

Lidmaatschapspasjes maken en personaliseren voor trouwe fans? Bij Multi-Post ben je aan het goede adres!

Je komt ze dagelijks tegen, plastic kaarten in allerlei soorten en maten. Gepersonaliseerde plastic pasjes is een ideale manier om je fans of leden aan jouw organisatie of vereniging te binden. De volgende vraag is dan uiteraard, waar kan je deze lidmaatschapspasjes maken en laten personaliseren?

Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op!

Plastic card productie

Multi-Post is jouw partner!

Bij Multi-Post zijn wij al 25 jaar gespecialiseerd in het bedrukken en personaliseren van plastic kaarten voor allerlei toepassingen, in zowel kleine als grote oplages. Wij hebben een flexibel team adviseurs die graag met je meedenken en verwerken alles in onze beveiligde productieruimtes. Veiligheid staat bij ons voorop en daarom hebben wij alle mogelijke beveiliging in ons pand. Zo komen vertrouwelijke gegevens niet in verkeerde handen. Multi-Post is ISO 27001, ISO 14001, ISO 9001 en ETSI gecertificeerd.  Kortom: zoek je een betrouwbare partner en leverancier van Lidmaatschapspasjes? Neem dan contact met ons op.

Toch liever zelf je lidmaatschapspasjes maken?

Bij ons kies je je eigen weg. Naast onze plastic kaart services hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan plasticcard printers en supplies van het gerenommeerde merk Entrust Datacard. Printers en software zijn gemakkelijk, snel en veilig te bestellen in onze webshop www.datacardshop.nl

Wij zijn sinds 1996 voor de gehele Benelux officieel distributeur en leveren naast een hoogwaardige lijn apparatuur ook de supplies en accessoires. Via het keuzemenu in onze webshop vind je heel eenvoudig de printer die het beste bij je past. Toch liever advies? Dan helpen onze consultants jullie graag!

Meer informatie over onze plastic kaart services of de aanschaf van een plastic kaart printer? Neem dan contact op via 078-6548222 of bedrijfsbureaucards@multipost.com

Even kennismaken?

Meer weten over Plastic Card Solutions?
Onze adviseurs staan je graag te woord!

Elly ter Haar

Sales Manager Cards

Michael Tappij Gielen

Card Consultant | Director

Mirella Kamta

Customer Service Datacardshop