Goedkoop afdrukken

Goedkoop afdrukken A4 en volledige ontzorging

Dat is zeker mogelijk bij Multi-Post Document Solutions. Je bent op zoek naar een professionele printer voor goedkoop afdrukken A4, een hoge afdrukkwaliteit en toch besparen op de kosten. Met ons unieke meetsysteem kunnen onze adviseurs je heel gericht adviseren waarop je kunt besparen.

Richt je op een multifunctional die volledig voldoet aan je wensen en ontdek dat goedkoop afdrukken A4 nog steeds mogelijk is.

Een multifunctional kan je volledig inrichten en configureren naar jou wensen, met diverse verschillende functies. Een veel gebruikte functie op een multifunctional is het scannen van documenten naar een map op je netwerk of naar een e-mail adres.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Goedkoop afdrukken met de oplossingen van Multi-Post!

Voor diegenen die op zoek zijn naar andere oplossingen om bijvoorbeeld efficiënt documenten te zoeken en/of te ordenen, hebben wij ook slimme pakketten in ons assortiment. Software om processen te optimaliseren. Hierdoor werk je efficiënter en kan je veel tijd en geld besparen. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan contracten, pakbonnen, facturen die hiermee kunnen worden geprocessed.

Deze kunnen bijvoorbeeld worden in gescand met automatische tekst herkenning. Ook wordt tekst doorzoekbaar en kunnen bestanden automatisch een slimme bestandsnaam krijgen. Naast deze functies is het ook mogelijk om bijvoorbeeld barcodes te scannen om vervolgens de gescande documenten digitaal te archiveren. Werkt jou organisatie  met pakketten als Exact, Unit4 of AFAS? Dan kan deze software heel eenvoudig en veilig gekoppeld worden aan een professionele printer.

Meer informatie?

Naast deze functies is het ook mogelijk om barcodes te scannen. Werk je binnen jullie  organisatie veel vanuit pakketten zoals Exact, Unit 4 of AFAS? Dan kan deze oplossing heel eenvoudig gekoppeld worden aan een professionele printer. Andere koppelingen die mogelijk zijn: Microsoft Dynamics, Sharepoint maar ook Google Docs.

Gaat jullie bedrijf van goedkoop afdrukken A4 profiteren? Neem dan contact op met onze specialisten, gezamenlijk zal er dan gekeken worden naar de beste oplossingen voor jullie organisatie.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions