Home » Informatiepagina’s » Duurzame plastic kaarten personaliseren

Duurzame plastic kaarten personaliseren

Duurzame plastic kaarten personaliseren

Duurzame plastic kaarten personaliseren, Multi-Post biedt verschillende oplossingen op dit gebied!

Je bent op zoek naar een partner die duurzame plastic kaarten kan personaliseren en daarnaast ook oog heeft voor het milieu. Bij Multi-Post zit je dan goed. Wij bieden namelijk diverse oplossingen aan duurzame en/of Bio PVC plastic kaarten die minder belastend zijn voor het milieu.

Ook Bio PVC plastic kaarten hebben even de tijd nodig om zichzelf op een milieubewuste manier geheel af te breken. Dit wordt bewerkstelligt door speciale en gepatenteerde toevoegingen aan het plastic toe te voegen, waardoor de card sneller afbreekt en er geen schadelijk stoffen achterblijven. De Bio PVC card is slijtvast en heeft -nagenoeg- dezelfde eigenschappen als de “gewone” plastic card.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!
Plastic card productie

Duurzame plastic kaarten personaliseren | Multi-Post helpt

Duurzame plastic kaarten personaliseren, in een beveiligde productieruimte met een professioneel en gemotiveerd productieteam.

Elke dag staan onze productie mensen klaar om de producties de deur uit te krijgen en te voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten. Hierbij gaan zij geen uitdaging uit de weg. Onze servicedesk is dagelijks geopend om vragen van onze klanten en relaties te beantwoorden.

Onze productieruimtes, zowel voor het personaliseren van duurzame plastic kaarten als ook die van print & mail, voldoen aan de hoogste beveiligingseisen. We zijn ons bewust van het privacygevoelige karakter van de informatie die wij verwerken en doen er alles aan om hier professioneel mee om te gaan.  Veiligheid vinden wij ontzettend belangrijk!  Multi-Post is ISO 14001, 27001 en 9001 gecertificeerd.

Meer informatie?

Meer informatie over de productie of personalisatie van duurzame pasjes of één van onze andere producten of diensten? Neem contact met ons op, we voorzien jullie graag van een goed en vrijblijvend advies. Je kunt ons bellen via 078-6548222 of via e-mail bereiken op bedrijfsbureaucards@multipost.com. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Even kennismaken?

Meer weten over Plastic Card Solutions?
Onze adviseurs staan je graag te woord!

Elly ter Haar

Sales Manager Cards

Michael Tappij Gielen

Card Consultant | Director

Mirella Kamta

Customer Service Datacardshop