Direct mail kosten

Direct mail kosten

Direct mail kosten bestaan uit kosten voor materialen, verwerkingskosten en portokosten. Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om via een direct mail campagne je potentiële klanten te bereiken. Natuurlijk bestaat de traditionele mailing nog steeds en deze wordt de laatste tijd steeds populairder. Met alle digitale reclame die wij dagelijks ontvangen, val je op met het versturen van een gewone brief of folder.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Twijfel niet om contact op te nemen!

Direct mail kosten in de hand houden

Direct mail kosten houd je zo laag mogelijk door samen te werken met een gerenommeerd direct mail bedrijf. Zij beschikken over de juiste middelen en bieden vaak ook goedkopere tarieven voor verspreiding van je direct mail campagne. Naast de kosten voor direct mail zijn de opbrengsten ervan minstens even belangrijk. Anno 2020 zijn de mogelijkheden om de reclameboodschap te versturen enorm uitgebreid en is nagenoeg alles meetbaar.

Direct mail kosten zijn daarnaast ook afhankelijk van het type mailing die je verstuurt en het gekozen communicatiekanaal. Als je kiest voor een digitale variant heb je geen porto- en materiaalkosten bijvoorbeeld. Wij bieden onze klanten alle vrijheid in het kiezen van het juiste kanaal en het type mailing wat ze willen versturen. We denken graag met je mee en bieden naast de traditionele print en mail oplossing tegenwoordig ook digitale oplossingen voor het versturen van je commerciële boodschappen aan.

Even kennismaken?

Meer weten over Print & Mail Solutions?
Onze adviseurs staan je graag te woord!

Bas Bosveld

Senior Accountmanager

Michel van Beek

Sales Manager Post verwerkende apparatuur

Aat van Gessel

Commercieel Manager