Beste zakelijke all-in one printer

Beste zakelijke all-in one printer

Er zijn veel veranderingen aan de gang op het gebied van zakelijk printen. Allerlei ontwikkelingen gaan steeds sneller, de kwaliteit moet omhoog en gaat ook omhoog en er komen steeds meer eisen voor extra technologische snufjes zoals printen vanaf een smartphone. Door al deze nieuwe opties en eisen van de kant van bedrijven is er geen uniforme oplossing voor een zakelijke printer waardoor dit meer dan ooit maatwerk is. Onze specialisten zijn hier dagelijks mee bezig om voor al onze klanten de beste zakelijke all-in-one printer te vinden.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

De beste service voor de beste zakelijke all-in-one printer

Bij de aanschaf van de beste zakelijke all-in-one printer is er uiteraard ook de best mogelijke service nodig. Daarvoor heb je een partner nodig met een professioneel team van adviseurs, engineers en customer service die je op alle vlakken van dienst kan zijn. Multi-Post biedt zo’n service, met onze eigen technische dienst kunnen onze engineers preventief service en onderhoud uitvoeren om zo de kwaliteit en duurzaamheid van jullie machine garanderen. Daarnaast hebben wij een ervaren customer service team die jullie van dienst is met het uitlezen van tellerstanden en het tijdig leveren van toners. Bij ons betaal je enkel voor de daadwerkelijk gemaakte prints, de niet-gemaakte prints worden gecrediteerd. Wij garanderen daarnaast de laagste afdruk prijs vergeleken met de huidige leverancier. Wij werken met enkel A-merken apparatuur van Konica Minolta, Lexmark en Ricoh om zo de kwaliteit te waarborgen van jullie prints.

Vragen? Neem contact op!

  • Flexibele serviceovereenkomsten, waarbij niet gemaakte afdrukken worden gecrediteerd;
  • Onafhankelijk prijsvoorstel met A-merk multifunctionals;
  • Telefonische helpdesk, preventief en correctief onderhoud;
  • Volledige ontzorging met betrekking tot het uitlezen van tellerstanden en de verzending van toners;
  • Vrijblijvende analyse van jullie printerpark en verbruikskosten d.m.v. ons unieke meetsysteem.

Meer informatie?

Meer informatie over hoe er bespaard kan worden op printkosten of wat de beste zakelijke all-in-one printer is voor jullie organisatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs door je gegevens achter te laten in het contactformulier of bel ons via 078-6548222.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions