Aangetekende mail versturen

Aangetekende mail versturen

Dagelijks worden er heel veel e-mailtjes verstuurd. Nog maar enkele decennia terug was je aangewezen op pen, papier en de PTT.  Digitale communicatie heeft een enorme vlucht genomen en waarom niet.  Per e-mail, whatsapp ed. kan je gemakkelijk, snel en goedkoop berichten versturen en ontvangen. Qua privacy, veiligheid en betrouwbaarheid komt het mailtje er minder goed vanaf. Fraude en datalekken liggen dan op de loer. Soms zou je dan wensen dat je berichten kon versturen met het gemak en de snelheid van e-mail en met de zekerheid en betrouwbaarheid van aangetekende post.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

VRAAG OFFERTE AAN 

Aangetekende mail versturen | Multi-Post helpt je verder

Aangetekende mail versturen kan met de dienst aangetekend mailen via ons hybride mailplatform.  Je verstuurt een aangetekende mail met de zekerheid  als of je een fysieke brief met aangetekende post hebt verzonden.  Juridisch sta je door jurisprudentie net zo sterk als bij de fysieke variant, een rechtsgeldige oplossing derhalve.  Het verschil? Een muisklik in plaats van een heel productieproces tegen aanzienlijk lagere kosten.

Aangetekende mail versturen is niet alleen vanwege bovenstaande het overwegen waard. Deze dienst biedt namelijk nog een aantal andere voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld vertrouwelijke documenten digitaal laten ondertekenen. En ook hier is dit net zo rechtsgeldig als een handtekening gezet met pen en inkt.  Mocht om welke reden dan ook het bericht digitaal onbestelbaar blijken, dan schakelt ons systeem automatisch over naar fysieke post. Je bericht komt daardoor altijd aan, een veilig gevoel!

Meer informatie?

Meer informatie over een aangetekende mail versturen en de digitale handtekening voor ontvangst? Of ben je geïnteresseerd in één van onze andere diensten van ons Hybride mail Platform? Neem dan contact op met één van onze adviseurs of vul vrijblijvend de quickscan in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jullie op.  Bel ons via 078-6548222 of mail ons via bedrijfsbureautmdm@multipost.com

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

IT Manager