Communication on Demand

Handige communicatie tool waarbij je zelf aan de knoppen zit. Opmaak en huisstijl heb je derhalve geheel in eigen hand, wat zorgt voor eenduidige en centraal beheerde klantcommunicatie.

  • Huisstijl en opmaak in eigen hand;
  • Met een API zijn stromen automatisch gekoppeld aan onze printstraat;
  • Documenten worden veilig en zorgvuldig in een hoogwaardige omgeving traceerbaar verwerkt;
 

Communication on Demand

U zit zelf achter de knoppen en stelt de workflow op, afhankelijk van de wensen en behoeften van uw klant(en)  bepaalt u het voorkeurskanaal.  Wij zorgen er hierna voor dat de documenten via het gekozen communicatiekanaal naar de geadresseerde(n) worden verstuurd.

Communiceer met klanten via e-mail, post, SMS of via een gesproken bericht met één multi-channel communicatie platform. Met COD bent u in staat communicatiestromen zelf te beheren en te versturen. COD is ontwikkeld voor het gemak van de gebruiker, met als doel boodschappen zo veel mogelijk af te kunnen stemmen op de ontvanger.

Informatie aanvragen

E-mail

E-Mail is één van de grootste communicatiekanalen van deze tijd. Handig voor massale mailingen, notificaties, marketing en reclame communicatie, rekeningen en aanmaningen, updates, nieuwsbrieven en meer.

Post Verzending

Met 35 jaar ervaring mag u ons echt een specialist op het gebied van Print & Mail noemen. Geen brug is ons te ver om onze klanten de juiste oplossing te bieden. In onze beveiligde productiehal verzorgen wij uw mailing van A tot Z!

Met een API koppeling kunt u alle documentstromen automatisch koppelen aan onze printstraat. Flexibel en zorgvuldig worden de documenten in een hoogwaardige omgeving traceerbaar verwerkt. (Closed Loop Verwerking)

SMS

Ideaal voor het verzenden van korte opvallende berichten. Denk aan updates van bestellingen en betalingen of aan felicitaties.   Uw bericht wordt direct opgemerkt door de ontvanger.

Communiceer directer, persoonlijker en frequenter met uw doelgroep voor optimaal klantcontact.

Voice

Wilt u uw doelgroep bereiken via de telefoon? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een dynamisch ingesproken bericht automatisch via een telefoongesprek naar uw contactpersonen te verzenden.

COD vereenvoudigt en versnelt betalingen

Het is mogelijk om automatisch  i-Deal links toe te voegen aan een e-mail of SMS bericht.  Digitale betalingen kunnen ook voldaan worden via papieren facturatie. Door het toevoegen van een QR-code aan een brief kan de ontvanger de betaling direct afronden door de QR-code te scannen.

Informatie aanvragen

Data & Inzichten

Meten is weten! Wanneer campagnes uitgevoerd worden wilt u ook graag weten wat het resultaat is. Met Hybride Mail is direct inzichtelijk wat er wanneer verzonden is en met welk resultaat. Met de data die Hybride Mail met u deelt komt u tot nieuwe inzichten die de volgende campagne tot een nog groter succes maakt.

Informatie aanvragen

“Multi-Post heeft veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan. We zijn ISO 27001 gecertificeerd en zijn veilig op de lijnen”

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]