Totaaloplossingen voor plastickaart toepassingen

U wilt een plastickaart uitgeven?
Uitgifte in eigen beheer of (gedeeltelijk) uitbesteden?

Multi-Post is ruim 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen voor plastickaart toepassingen. Zowel de levering van Datacard plastickaart printers, als de productie en levering van plastic kaarten. Of een combinatie van beide.. In zowel kleine als (hele) grote oplages en voor alle toepassingsgebieden. Kaarten met of zonder magneetstrip, barcode of chip. Wij bieden u altijd de juiste oplossing!

Toepassingsgebieden voor plastic kaarten

  • Loyalty kaarten, klantenkaarten en ledenpassen
  • Legitimatiebewijzen, toegangspassen en ID-kaarten
  • (Zorg)verzekeringspassen
  • College- en studentenkaarten
  • Vervoerspassen (OV-chipkaart)
  • Chipkaarten /smartcards


Wat de toepassing ook is, Multi-Post biedt u altijd de juiste oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw eigen plastickaarten uit te geven? Laat ons u vrijblijvend adviseren.

Direct een advies voor uw kaartproject?

Plastickaart printers van Datacard

Voor de uitgifte van plastic kaarten bij u op locatie, bieden wij u een breed scala aan Datacard plastickaart printers. Alsmede de bijbehorende software en fotoapparatuur. Voor de verkoop van plastickaart printers, hebben wij onze Datacard webshop voor u ingericht. Hier kunt u uw plastickaart printers direct bestellen. Snel, gemakkelijk en direct een persoonlijk advies, middels onze live chat helpdesk!

Uitbesteden van de uitgifte van uw plastic passen 

Wij personaliseren en leveren uw plastickaarten en kunnen tevens het gehele kaartproject voor u uitvoeren. Van het advies bij de implementatie tot aan de verwerking van de pas op een brief en de distributie naar de eindgebruiker. Zelfs het volledige kaartbeheer kunnen wij u uit handen nemen.

Meer informatie?
Wilt u graag een vrijblijvend advies van één van onze specialisten op het gebied van plastickaart toepassingen?
Bel direct 078-654 82 03 of laat uw gegevens achter via Contact.