Adresseren

Wat is adresseren?

Adresseren is het voorzien van een envelop, document of ander te versturen product  van naam, adres en woonplaats (NAW). Er zijn verschillende manieren om dit volautomatisch te kunnen doen. Tevens verstaan wij onder adresseren ook het digitaal klaar maken van bestanden voor verzending.

Toepassingen van adresseren

Adresseren wordt gedaan voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan het adresseren van:

 • enveloppen,
 • (antwoord)kaarten,
 • brieven en flyers
 • overige (direct) mailings


Adresseren is de laatste stap voor het verzendklaar maken van producten / documenten. Dit kan zowel fysiek als digitaal gedaan worden.

Adresseren is meer dan het aanbrengen van een adres
Logo's, reclame slogans, afbeeldingen, port betaald en barcodes

Adresseren gaat niet alleen om het aanbrengen van adressen, maar ook bijvoorbeeld om het printen en aanbrengen van onder andere: logo's, reclame slogans, afbeeldingen, port betaald logo’s en barcodes in zowel zwart als in kleur. Hiermee kunt u uw mailing, kaart of envelop nog meer onderscheidend en/of functioneel maken. Tevens kan een bestand (mailing) klaargemaakt worden voor digitale verzending.

Complete lijn adresseerprinters voor het adresseren in-huis

Multi-Post biedt een complete lijn adresseerprinters aan. Van klein tot groot en voor alle toepassingen. U kunt zelf snel, efficiënt en kostenbesparend uw documenten, enveloppen, kaarten, flyers of complete mailings adresseren en zo verzendklaar maken. De printers zijn van hoge kwaliteit en zeer makkelijk in gebruik. Met de bijbehorende software, (FlexMail),  die wij bieden, is het tevens mogelijk om uw mailings digitaal te adresseren en verzenden.

Lees meer over adresseerprinters

Het uitbesteden van adresseren - vertrouwd en snel

Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. U levert uw bestanden aan en  wij nemen u alles uit handen. Van het personaliseren en adresseren van uw enveloppen, documenten, kaarten, flyers of complete (direct) mailings tot het verzenden ervan. Fysieke verzending of digitaal. Of een combinatie van beide! Alles is mogelijk.

Lees meer over uitbesteden van uw Print en Mail

Van adresseren tot verzending: fysiek (printen en post) of digitaal (email) of beide

Van adresseren tot verzending, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen! U kunt ervoor kiezen om uw documenten fysiek of digitaal te versturen. Of u heeft een gedeelte fysiek te versturen én een gedeelte digitaal. Bijvoorbeeld omdat u nog niet van al uw klanten en/of prospects over een emailadres beschikt. Of omdat een gedeelte van uw klanten/prospects heeft aangegeven (nog) geen email te willen ontvangen. Ook hierbij kan Multi-Post u volledig ontzorgen. Met onze Post-of-Mail applicatie verzorgen wij uw uitgaande post. Tevens kunnen wij u helpen uw bestanden te verrijken met emailadressen middels deze portal. Zo helpen wij u verder!

De mogelijkheden nog even op een rij:

 • Dataverwerking en adresseren van alle documenten/mailings
 • Printen, personaliseren en verpakken (verzendklaar maken)
 • Fysieke verzending (per post)
 • Digitale verzending (email)
 • Gedeelte fysiek en een gedeelte digitaal verzenden
 • Verrijking van uw bestanden met ontbrekende emailadressen
 • Portobemiddeling voor het fysieke gedeelte (kortom wij verzenden altijd goedkoper)


Meer informatie?
Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het adresseren en verzenden van uw documenten, brieven of mailings, neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag! Bel direct: 078 – 6 54 82 22 of laat uw gegevens achter op ons Contactformulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.